• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۲:۴۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99032214280
  • خبرنگار : 50204

رئیس کانون بازنشستگان استان مرکزی:

مراکز درمانی به مراکز بیماریابی برای پزشکان تبدیل شده اند

مراکز درمانی به مراکز بیماریابی برای پزشکان تبدیل شده اند

ایسنا/مرکزی رئیس کانون بازنشستگان استان مرکزی گفت: برخی پزشکان در مراکز درمانی، گاها پس از ویزیت بیمار، بیمار را برای معاینه بعدی به مطب راهنمایی می کنند و به عبارتی درمانگاه ها به مرکز بیماریابی برای پزشکان تبدیل شده اند.

علیرضا امیری امروز پنجشنبه 22 خرداد، در نشست رئیس سازمان تامین اجتماعی با انجمن‌ها، کانون ها، تشکل های کارگری و بازنشستگان استان مرکزی، اظهار کرد: در استان مرکزی حدود 100 هزار بازنشسته با 11 کانون فعال وجود دارد که هفتاد درصد این افراد کم سواد یا بی سواد و بدون گوشی هوشمند هستند و با این شرایط استفاده از سیستم الکترونیک برای آنها و شعبات مشکلاتی به همراه خواهد داشت که می طلبد طرح خدمات الکترونیک به صورت پایلوت در چند استان انجام و مشکلات آن ارزیابی  و در نهایت به صورت سراسری اجرایی شود.

وی افزود: در 40 سال گذشته در استان مرکزی چهار مرکز درمانی و در شش سال گذشته پنج مرکز درمانی ایجاد شده که البته هنوز هم با یک میلیون و 960 هزار بیمه شده این تعداد مرکز کافی نیست و از طرفی به سبب پرداخت دستمزد پایین، پزشکان در مراکز درمانی حاضر نمی شوند یا گاها پس از ویزیت بیمار، بیمار را برای معاینه بعدی به مطب راهنمایی می کنند و به عبارتی درمانگاه ها به مرکز بیماریابی برای پزشکان تبدیل شده اند.

رئیس کانون بازنشستگان استان مرکزی تصریح کرد: طلب سازمان تامین اجتماعی از شهرداری اراک حدود 80 هزار میلیارد تومان است که شهرداری می تواند در ازای این بدهی املاک و زمین های خود در اختیار سازمان قرار دهد تا بازنشستگان نیز بتوانند از این طریق صاحبخانه شوند.

امیری ضمن اشاره به طرح افزایش حقوق بازنشستگان به عنوان دیگر مطالبات این قشر گفت: یک وحدت رویه بین صندوق های بازنشستگی در کشور باید برقرار باشد تا خدماتی از جمله پرداخت تسهیلات یکسان بوده و مشکلی در بین بازنشستگان بویژه افراد کم سواد ایجاد نشود.

رئیس کانون بازنشستگان شهرستان اراک نیز در این جلسه گفت: زمانی که پنجم فروردین افزایش حقوق مشخص می‌شود، در نتیجه باید زودتر اجرایی شود و نیاز است در این راستا تدبیر بهتری اتخاذ شود.

قربانی اضافه کرد: تورمی که در کشور شاهد هستیم سبب شده سبد معیشت بازنشستگان دچار ضعف شود و عدم تراز مالی بر اساس خرج کردها مشکلاتی را ایجاد کرده است، از طرفی هزینه کردهایی مثل پرداخت دو میلیون یورو به ویلموتس بابت قرارداد ورزشی باعث می شود که کمبود منابع مالی امری غیر قابل پذیرش باشد.

وی اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی امانت دار بازنشستگان است و اگر فشار سیاسی هم پشت این قضایا وجود دارد انتظار می رود از این موارد جلوگیری شود.

زند، رئیس شوراهای اسلامی کار استان و رئیس خانه کارگر ساوه و زرندیه نیز در این جلسه مطالبات و مشکلاتی را بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha