• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 99032012827
  • منبع : صدا و سیما

کلیشه‌زدایی‌هایی از جنس «بچه مهندس»

کلیشه‌زدایی‌هایی از جنس «بچه مهندس»

نشست خبری سریال «بچه مهندس ۳» با حضور عوامل این مجموعه در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد. در این نشست دغدغه‌ اصلی این سریال تولید ملی عنوان شد و اینکه بتوان با بهره‌گیری از کلیشه‌زدایی به نتیجه مطلوب رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت سیما در این نشست سعید سعدی تهیه کننده، علی غفاری کارگردان، حسن وارسته نویسنده و بازیگرانی همچون روزبه حصاری، سعید کریمی، کاوه سماک باشی، شیوا خسرومهر، مهشید جوادی و محمود خسرومنش حضور داشتند.

کارگردان در بخشی از نشست درباره ساخت ادامه این سریال، گفت: درخواست‌ها برای ادامه ساخت این مجموعه از سوی بینندگان و علاقه‌مندان مطرح شده است که البته برای ادامه کار ما به یک قصه جذاب دیگر و طرح داستانی نیاز داریم.

غفاری افزود: عوامل این مجموعه تمایل دارند موفقیت‌های جوان ایرانی را در قالب این داستان ادامه دهند و این مستلزم دستیابی به یک ایده خوب برای ادامه جذابیت و کشش داستان است.

حسن وارسته ـ نویسنده «بچه مهندس ۳» ـ هم در پاسخ به سوالی درباره پایان قصه‌های شخصیت‌ها در سریال عنوان کرد: سعی کردیم کلیشه‌زدایی در قصه اتفاق بیفتد و خود را مقید به یک سری مسائل کلیشه‌ای نکنیم.

وی همچنین درباره دل‌بستگی جواد که یک‌باره در قسمت آخر تغییر می‌کند، گفت: در قصه‌های قدیمی هم مصداق داریم که مثلا دزدی سال‌ها دزدی می‌کرد اما ناگهان با تلنگری تغییر رویه می‌دهد و یا حر با شنیدن سخن امام حسین (ع) یک‌باره عوض می‌شود. جواد جوادی هم سال‌ها عشقی یک طرفه داشته و در دو فصل قبل وقتی مژگان به خانه عباسی می‌رود، جواد است که به دنبال اوست و هر بار جستجوگرانه به دنبال او می‌رود. در فصل سوم علاقه جواد از جنس دلبستگی‌های  نوجوانی و جوانی است. وی طالب عشق و معرفت است و در شب آخر یک باره به خود می‌آید و متوجه می‌شود معرفت و عشق را در جای دیگری باید جستجو کند.

وی افزود: ما می‌خواستیم جواد یک بازنگری داشته باشد و گاه ما به مرضیه هم‌وطنی بود. برای ما خاک مهم است. در همه جای دنیا پرچم و کاری که برای خاک انجام می‌شود، مهم است. حتی وقتی فیلم «ژوراسیک» ساخته می‌شود، انتهای آن به پرچم ختم می‌شود. سریال «بچه مهندس ۳» هم چون درباره یک طرح ملی صحبت می‌کند دغدغه‌اش تولید ملی است و اهمیت خاک و میهن بسیار برایش مهم است.

روزبه حصاری، بازیگر نقش «جواد جوادی» هم درباره تغییر عشقش در این سریال گفت: همه می‌گویند مگر می‌شود یک فرد این قدر مثبت باشد؟! من می‌گویم بله می‌شود. چرا که شخصیت این مدلی در جامعه زیاد داریم؛ اما از نظر خودم نمی‌شود یک فرد مدت زیادی عاشق یک فرد باشد و در مدت یک ماه عاشق دیگری شود؛ ولی به نظر جواد جوادی می‌شود که این اتفاق رخ دهد. به هر حال اینکه من به این موضوع اعتقاد دارم یا نه، نباید در بازی من تاثیر بگذارد.

کاوه سماک باشی، دیگر بازیگر سریال «بچه مهندس» هم درباره کم‌کاری خود در این سال‌ها گفت: در سال‌های اخیر سعی کردم گزیده کار باشم و کارهایی را قبول کنم که می‌توانم با آن‌ها ارتباط برقرار کنم و از نظر کیفی برایم قابل قبول باشد. 

وی افزود: زمانی که بازی در «بچه مهندس ۳» به من پیشنهاد شد، با یک گروه همدل همراه شدم. بسیار خوشحالم در این سریال بازی کردم و آن را سکوی پرتاب خود می‌دانم. حال خوب گروه و عوامل و صبوری کارگردان و تهیه کننده و آرامش آنها دلایل من برای حضور در این پروژه بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha