• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99030602601
  • خبرنگار : 30057

تولید نانوذراتی برای رهایش آرام عصاره شاهدانه به منظور درمان چاقی

تولید نانوذراتی برای رهایش آرام عصاره شاهدانه به منظور درمان چاقی

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه استخراج عصاره گیاهان،از نانوذرات پلیمری برای رهایش آرام و درازمدت عصاره گیاه شاهدانه استفاده کرده است و امیدوارند از این ماده به‌ عنوان عامل درمانی در برابر عدم تحمل گلوکز مرتبط با چاقی استفاده شود.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های فعال در حوزه استخراج گیاهان دارویی و عصاره شاهدانه در حال توسعه فناوری برای رهایش این عصاره‌ها است و به تازگی اعلام کرد که دستاوردهای تازه‌ای در بخش عصاره گیاه شاهدانه به‌دست آورده است.

این شرکت به تازگی پروژه‌ای موسوم به Project Varin را آغاز کرده است و در قالب آن سامانه رهایش جدیدی به نام "تتراهیدروکانابیوارین" (THC-V) برای رهایش عصاره گیاه شاهدانه توسعه داده شده‌است و از این طریق به کاربر اجازه می‌دهد تا در طول یک بازه زمانی رهایش انجام شود. البته سامانه‌ای نیز برای رهایش سریع ارائه شده‌است.

Project Varin برنامه‌ای است که در آن سامانه رهایش برای کانابینوئیدهای وارین ساخته می‌شود. THC-V یکی از شناخته‌شده‌ترین وارین‌ها است که در حوزه علم کانابینوئید به کانابینوئید لاغری شهرت دارد. دلیل این نامگذاری، خاصیت ضد اشتهای قوی این ماده است که در واقع به شدت سرکوب‌گر اشتها است. این ماده احتمالا بتواند به‌عنوان عامل درمانی در برابر عدم تحمل گلوکز مرتبط با چاقی استفاده شود.

این فناوری قرار است برای محصولات قهوه و چای نیز تولید شده و از ماه می سال ۲۰۲۰ وارد بازار شود. THC-V ساختار شیمیایی شبیه به تتراهیدروکانبینول دارد، با این تفاوت که اثرات روانگردان ندارد.

آرمان طباطبایی، مدیرعامل این شرکت یکی از مهمترین دستاوردها در این بخش را توسعه نانوذرات پلیمری دانست که حاوی THC-V است و گفت: این نانوذرات به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند به آرامی THC-V را رهاسازی کنند. با این کار می‌توان یک دوز پایدار را در طول چند ساعت در بدن ایجاد کرد.

بر اساس اعلام ستاد نانو، وی با بیان اینکه نسخه‌های دیگر از فناوری THC-V در حال طراحی است، یادآور شد: از طریق فرمولاسیون‌هایی عاری از سورفاکتانت و آمولسیفایرها، بتوان رهایش سریع را تجربه کرد. نسخه‌های مختلفی از این نانوذرات با استفاده از فناوری که در حال پتنت شدن است، سال گذشته تولید شده‌است. این شرکت از تتراهیدروکانابینول‌های سنتزی و استخراجی از گیاه استفاده می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha