فریبا طاهری ـ گوینده و بازیگر رادیو ـ در گفتوگویی با ایسنا با بیان اینکه در موضوعات مذهبی ساختار نمایش تاثیرگذاری بیشتری دارد، عنوان کرد: در مسائل دینی و مذهبی پرداختن به ابعاد مختلفی که ما تا حالا ندیده و نشنیده باشیم خوب است؛ مثلا در نمایش «پدر» نویسنده با نگاهی متفاوت به زندگی امام علی(ع) پرداخته است و این ما را با زوایای دیگری از سیره ایشان آشنا میکند.
گوینده سریال رادیویی «پدر» که در ایام شهادت از رادیو نمایش پخش شد، سپس دربارهی محتوای این سریال توضیح داد: در این داستان به جای پرداختن به مسائل تاریخی به ابعاد شخصیتی علی ابن ابیطالب (ع) پرداخته و ویژگیهای برجسته شخصیت آن بزرگوار مطرح شده است.
طاهری درباره داستان سریال رادیویی «پدر» گفت: سریال تاریخی نیست و مربوط به همین زمان است. من ایفای نقش معلمی را بر عهده دارم که قرار است با بچههای کلاسم نمایشی را درباره امام علی (ع) اجرا کنیم. من در نمایشی که قرار است اجرا شود نقش همسر یکی از دشمنان امام علی(ع) را برعهده دارم که شوهرش در جنگ کشته شده است و امام علی(ع) با وجودی که همسرش دشمن ایشان بوده اما پشت در خانه برای همسر و فرزندان دشمنش که فقیر هستند آذوقه میگذارد.
این گوینده که از سال ۱۳۶۴ وارد رادیو شده و به گفته خودش از شاگردان مرحوم حمید سمندریان بوده است، درباره جایگاه فعلی رادیو در میان مردم گفت: هرچند رادیو آنطور که باید شنیده نمیشود اما مخاطبان خودش را دارد، مثل روشن دلان، رانندههای تاکسی و یا شیفتهای شب.
اگر برنامههای کوتاه مثل نمایشها ساخته شود برای مخاطب امروزی بهتر است. قطعا فضای مجازی و رسانههای مختلف گوی سبقت را از رادیو ربودهاند اما رادیو همه جا انیس و مونس آدم است. امیدوارم برنامههای کوتاه و پرباری در رادیو ساخته شود تا رادیو از رقبایش عقب نیفتد.
مجموعههای «عسلها و مثلها» و «سرود خاک» از مجموعههای تلویزیونی هستند که فریبا طاهری در آنها به نقشآفرینی پرداخته است.
سریال رادیویی «پدر» به قلم علیرضا غنچی فشکی در پنج قسمت نوشته شده و به کارگردانی نازنین مهینی از رادیو نمایش و رادیو اقتصاد پخش شد.
انتهای پیام
نظرات