به نقل از تریهاگر، محققان دریافتند، خانهنشینی عاملی برای اتلاف مواد غذایی در رستورانها شده، اما این اتلاف در خانه کاهشیافته است.
این افزایش اتلاف مواد غذایی به عادات سفارشهای غیرقابلپیشبینی برای مصرفکنندگان نسبت داده میشود.
محققان اظهار کردند: متوسط هزینه مواد غذایی تلفشده از 111 پوند (135 دلار) در هر رستوران در هفته به 148 پوند (180 دلار) افزایشیافته است. بااینحال، ضایعات مواد غذایی در خانههای افراد کاهشیافته است.
این بررسی در دسامبر 2019 نشان داد که افراد 9 درصد ازآنچه سفارش میدادند را دور انداختند، اما در آوریل 2020 این میزان به 7 درصد کاهشیافته است.
در حدود 60 درصد از پاسخدهندگان در نظرسنجی اظهار کردند: از زمان خانهنشینی، میزان نظارت بر هدر رفت مواد غذایی در خانه را افزایش دادهاند و بیش از 80 درصد از آنان با این نظر موافق بودند که انبارها و قفسههای خالی سوپرمارکتها عاملی برای افزایش آگاهی درباره ضایعات مواد غذایی شده است.
این دوران برای رستورانها بسیار سخت بوده است. چون آنها از مصرف مواد غذایی مشتری آگاهی نداشتند و اتلاف مواد غذایی آنها افزایش یافت.
نتایج نشان داد، وعدههای غذایی پختهشده50 درصد و مواد تازه استفادهنشده 43 درصد به هدررفته است.
کاهش زبالههای غذایی از سادهترین روشهایی است که میتوانیم تولید کربن ناشی از مواد غذایی را کاهش دهیم و تاثیر مثبتی بر محیطزیست بگذاریم.
انتهای پیام
نظرات