• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99022719233
  • خبرنگار : 30057

توسط محققان دانشگاه امیرکبیر محقق شد؛

طراحی سامانه یکپارچه آموزش،پشتیبانی، پیگیری بیماران

طراحی سامانه یکپارچه آموزش،پشتیبانی، پیگیری بیماران

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی سامانه ای شدند که از طریق آن بیمار و پزشک با یکدیگر در ارتباط هستند و خدمات فالوآپ و پیگیری موثر تا دستیبابی به بهبودی به بیماران در آن ارائه می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر بهار مازندرانی مدیر عامل شرکت دانش بنیان طراح این سامانه، ارائه کننده خدمات آموزش بیمار، ارتباط با پزشک و پیگیری درمان(فالوآپ) گفت: بهزی سعی دارد خدمات آموزش، پشتیبانی و پایش بیماران را به صورت یکپارچه در اختیار کادر درمان قرار دهد. 
وی با بیان اینکه فرایند کنونی خدمات به این شکل است که پزشکان و درمانگران پس از ویزیت بیمارانشان را به بهزی می سپارند تا از طریق

این خدمات درمان موثر تر و ماندگار تری داشته باشند، وی همچنین بیان کرد: از این طریق بیماران آموزش های متناسب با بیماریشان را که در زمان ویزیت امکان دسترسی به آنها میسر نبوده را دریافت میکنند.

به گفته مازندرانی، این سامانه، در طول دوره نقاهت و درمان، از طریق جمع آوری و پالایش داده های گزارش شده از طرف بیماران، ابعاد سبک زندگیشان را می سنجد و از طریق آموزش، یادآوری و ارائه نکات مهم مسیر درمان را تسریع می بخشد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان عنوان کرد: این خدمات باعث می شود بیماران به نوعی خود را در ارتباط با درمانگر ببینند و به اضطراب ناشی از کمبود دانش در مورد وضعیت جدید خود دچار نشوند. از سوی دیگر درمانگران در پنل خود در این اپلیکیشن در هر لحظه وضعیت بیماران خود را رصد کرده و بازخورد دریافت میکنند. در واقع استفاده از این سامانه فرایند درمان برای درمانگر و بیمار را ساده تر و اثربخش تر می‌کند.                                                                                        

وی تاکید کرد: این سامانه دو بازوی خدماتی دارد؛ بیماران توصیه های متناسب با بیماری خود را از طریق اپلیکیشن و وب سایت دریافت می کنند و می توانند سوالات خود را برای پزشک ارسال کرده و پاسخ بگیرند. از طرفی پزشکان هم می توانند به آخرین وضعیت بهبودی بیمارانشان دسترسی داشته باشند و خدمات درمانی بهتری ارائه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، مازندرانی گفت: این سامانه در دوسال گذشته در قالب طرح پژوهشی و خدمات درمانی با تعدادی کلینیک و پژوهشکده های دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران،شهید بهشتی، شیراز و یزد همکاری کرده است. همچنین بیماران ارجاع شده ۳۹درصد مرد،۶۱درصد زن و از کشورهای ایران،امریکا،ژاپن و سوریه بوده‌اند و علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اینترنتی https://behzee.com مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha