• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99021813206
  • منبع : روابط عمومی وزارتخانه میراث فرهنگی صنایع…

لزوم ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در شهرستان ورزقان

لزوم ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در شهرستان ورزقان

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی بر لزوم ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در شهرستان ورزقان تاکید کرد. 

احمد حمزه زاده در دیدار نماینده منتخب مردم ورزقان با وی، با اشاره به اهم اقدامات و اهداف اداره‌کل میراث فرهنگی استان در راستای ارتقا ظرفیت‌های ورزقان، گفت: در راستای ارتقا ظرفیت‌های گردشگری ورزقان از مهم‌ترین اقدامات این اداره کل می‌توان به طرح مطالعات مسیر ارتباطی دو قلعه تاریخی قلعه بابک و قلعه جوشین اشاره کرد که در حال پیگیری است.

وی با تاکید به این‌که در این مطالعه بر حفظ ساختار طبیعی منطقه و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آن تاکید شده است، گفت: در این مطالعه هدف، احیا و برقراری ارتباط بین دو قلعه باستانی است، لذا در این راستا جهت تسهیل دسترسی گردشگران توقف‌گاه‌های طبیعی در این مسیر تعبیه خواهد شد، همچنین علاوه بر بهره‌مندی از ظرفیت‌های بومی و محلی، توسعه و رونق چرخه اقتصادی روستایی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به این‌که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های تاریخی ورزقان سنگ‌نگاره‌های صده‌های مختلف است، به لزوم ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در این شهرستان تاکید کرد و گفت: با توجه به وجود سنگ‌نگاره‌های متعدد در استان به ویژه در شهرستان ورزقان، جای خالی موزه‌ای تخصصی در این حوزه دیده می‌شود که این اداره کل در تلاش است تا این موزه را پس از مکان یابی مناسب در شهرستان ورزقان ایجاد کند.

نماینده منتخب مردم ورزقان نیز در این دیدار با اشاره به لزوم ارتقا ظرفیت های گردشگری ورزقان، گفت: «طرح توسعه مسیر دو قلعه باستانی بابک و جوشین از جمله طرح‌های مهمی است که در توسعه گردشگری منطقه نقش بسزایی خواهد داشت.

الله‌وردی دهقان ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان ورزقان از ظرفیت مس سونگون برخوردار است، لذا در راستای توسعه گردشگری منطقه از این ظرفیت بزرگ بهره خواهیم برد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، وی همچنین از طرح ایجاد موزه سنگ‌نگاره‌ها در ورزقان حمایت کرد و این امر را اتفاقی مهم در معرفی بیشتر ظرفیت‌های این شهر تاریخی دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha