• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99021712530
  • خبرنگار : 50046

چرایی ترک درمان از سوی تعدادی از بیماران مبتلا به سرطان در خراسان شمالی

چرایی ترک درمان از سوی تعدادی از بیماران مبتلا به سرطان در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس انجمن مبتلا به سرطان(عطوفت) خراسان شمالی گفت: متاسفانه تعدادی از بیماران مبتلا به بیماری صعب العلاج سرطان در این استان درمان را نیمه کاره کنار می گذارند.

حریری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه هزینه خدمات پاراکلینیکی در بخش خصوصی بسیار بالا است، اظهارکرد: خدمات پارکلینیکی در بیشتر مراکز دولتی ارائه نمی شود و بیمار مجبور است به بخش خصوصی مراجعه کند.

وی افزود: به عنوان مثال بیمار مبتلا به سرطان در این استان برای انجام پت اسکن که هزینه ای حدود پنج میلیون تومان برای بیمار به همراه دارد به شهر مشهد و یا تهران مراجعه کند.

حریری ادامه داد: از سوی دیگر یک بیمار مبتلا به سرطان به طور حتم در ماه باید یک  ام آر آی، سی تی اسکن و ... انجام دهد که اگر در بخش دولتی پذیرش نشود و این آزمایشات در بخش خصوصی انجام شود، هزینه هایی بالایی را دارد.

داروهای خارجی مشمول تخفیف نمی شوند

وی بیان کرد: علاوه بر آن دارو با برند خارجی مشمول تخفیفات بیمه ای نمی شود و همین امر نیز سبب شده تا بیماران با سختی داروها را خریداری کنند.

حریری با بیان اینکه فقط داروهای ایرانی مشمول پروتکل های بهداشتی می شود، گفت: اما بیشتر پزشکان برای بیماران خود داروهای خارجی تجویز می کنند و همین امر نیز برای بیماران دردسرساز شده است و سبب شده تا بیماران درمان را نیمه رها کنند.

همراه سرا نیاز ضروری بیماران سرطانی خراسان شمالی

وی در ادامه با تاکید بر اینکه یکی از نیازهای اساسی بیماران صعب العلاج سرطانی خراسان شمالی همراه سرا است، تصریح کرد: متاسفانه برای یک بیمار 40 جلسه پرتودرمانی تجویز شده است و این بیمار مجبور است از دورترین نقطه این استان برای انجام پرتو درمانی هر روز به بجنورد سفر کند و دوباره به منزل خود بازگردد .

رئیس انجمن حمایت از بیماران سرطانی خراسان شمالی گفت: اگر یک همراه سرا در این استان وجود داشته باشد بیمار می تواند به مدت 40 روز در آن مرکز اقامت کند و سپس بعد از تکمیل دوره درمان به منزل خود در شهرستان بازگردد.

وی افزود: مسئله نیاز ضروری یک همراه سرا با استاندار مطرح شده است و قول اعطای زمین نیز داده شد اما هنوز اقدامی در این خصوص انجام نشده است و مسئولان اگر قولی می دهند به قول خود عمل کنند.

اجازه ندهیم بیماران سرطانی رنج سفر را برای امر درمان تحمل کنند

وی همچنین به شهادت دکتر یحیوی پزشک فوق تخصص آنکولوژی و فوق تخصص خون در این استان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه با شهادت این پزشک، مجبور شدیم تا تعدادی از بیماران را به پزشک دیگر در مشهد معرفی کنیم.

حریری با تاکید بر اینکه این استان به یک پزشک فوق تخصص آنکولوژی احتیاج دارد، افزود: نباید اجازه دهیم تا این بیماران رنج سفر را برای ادامه درمان در سایر استان ها تحمل کنند.

به گفته وی در حال حاضر سه هزار و 85 بیمار مبتلا به سرطان تحت پوشش این انجمن قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha