علی عربنژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: حوادث طبیعی در تمام طول تاریخ با شدت و ضعفهای متفاوت، همراه انسان بوده و هیچ جامعهای را نمیتوان از آنها مصون داشت.
وی افزود: حوادث طبیعی، در سراسر جهان و بیشک در ایران، آسیبها و خسارات گوناگونی را در جمعیت متاثر خود بجای میگذارد و دامنه پیامدهای چنین حوادثی علاوه بر مرگ و میر، نابودی و آسیب به زیرساختهای اقتصادی، اجتماعی و انسانی به دنبال دارد و این تاثیرات مخرب میتواند روند رو به رشد توسعه در کشور را با تاخیر مواجه سازد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: علاوه بر خسارات فیزیکی و اقتصادی ناشی از حوادث طبیعی و انسان ساخت، آسیبهای روانی و اجتماعی پس از حوادث نیز مهم و قابل توجه است.
عربنژاد ادامه داد: ضربههای روانی ناشی از حوادث در افراد، مشکلات و عوارض روانشناختی ایجاد کرده و با طیفی از واکنشها، پاسخ و اختلالات هیجانی- عاطفی، روان تنی و رفتاری همراه است.
وی افزود: براین اساس، طرح حمایتهای روانی- اجتماعی بهزیستی در بلایای طبیعی و انسان ساخت و حوادث اضطراری به عنوان یک اقدام داوطلبانه و اجتماعمحور، ضمن شناساندن مخاطراتی که جوامع را تهدید میکنند، با جلب توجه، جذب و هدایت مردم و دیگر گروههای ذینفع، در دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور از سال 84 طراحی و پیادهسازی شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سال گذشته به دلیل بحران ناشی از کرونا، اعتباراتی به مبلغ 120 میلیون ریال در اختیار 21 تیم محب فعال استان قرار گرفت تا نسبت به توزیع بسته بهداشتی و بروشور راههای کاهش استرس ناشی از بیماری کرونا در محلات آسیبخیز شهرستانهای استان توزیع شود.
انتهای پیام
نظرات