• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۱
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 99021309337
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

از کشف صدها قرقاول تا خروج دام‌های غیرمجاز از مراتع کاوه ده

از کشف صدها قرقاول تا خروج دام‌های غیرمجاز از مراتع کاوه ده

اداره کل محیط زیست استان تهران از شناسایی یک مرکز غیر مجاز نگهداری و پرورش قرقاول در  شهرستان شهریار و  خروج دامهای غیرمجاز از مراتع پناهگاه حیات وحش کاوه ده در  شهرستان فیروزکوه خبر داد.

به گزارش ایسنا، شیدا اکار - رییس اداره محیط زیست شهرستان شهریار - گفت: در  مرکز غیر مجاز نگهداری و پرورش قرقاول که در یکی از باغ های اطراف شهریار واقع شده است، بیش از ٢٠٠ قطعه قرقاول وجود داشته است و نگهداری، پرورش و تکثیر این پرندگان با استفاده از دستگاه جوجه کشی، بدون اخذ مجوز از محیط زیست صورت می گرفت.

وی با بیان اینکه مطابق ضوابط و مقررات موجود باید قبل از هر گونه اقدامی در این خصوص تاییدیه محیط زیست اخذ شود، اظهارکرد: با همکاری کلانتری فردوسیه و نیروهای یگان حفاظت محیط زیست استان تهران و شهرستان شهریار پس از صورتجلسه، پرندگان این مرکز ضبط و جهت نگهداری به مرکز نگهداری حیات وحش پارک پردیسان منتقل شدند.

رییس اداره محیط زیست شهرستان شهریار با اشاره به اینکه این مرکز نگهداری بدون رعایت ضوابط محیط زیستی فعالیت می کرده است، گفت: با متصدی این واحد برابر ضوابط قانونی برخورد می شود.

خروج دامهای غیر مجاز از مراتع تنها پناهگاه حیات وحش استان تهران 

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه ازخروج دامهای غیرمجاز از مراتع پناهگاه حیات وحش کاوه ده در این شهرستان خبر داد .

فرشاد فیروزنیا با اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و دستورالعمل های سازمانی مبنی بر تأخیر در کوچ بهاره عشایر، طی روزهای گذشته دام های غیر مجازی که وارد منطقه پناهگاه حیات وحش کاوه ده شده بودند، با همکاری یگان حفاظت این اداره و ماموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان، از منطقه خارج و به بیرون هدایت شدند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه با بیان اینکه شروع فصل کوچ بهاره عشایر از اواسط خرداد ماه است، اظهار کرد: متاسفانه برخی دامداران بدون توجه به تاریخ درج شده در پروانه های صادره و فصل تعلیف وارد مناطق این شهرستان می شوند.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، فیروزنیا با اشاره به اینکه این موضوع می تواند علاوه بر تخریب مراتع باعث ایجاد آلودگی و شیوع و انتقال بیماری های مشترک حیات وحش و دام های محلی شود، اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده سازمانی به منظور جلوگیری و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، این اداره با دامداران فاقد پروانه چرا و بهره برداران متخلف برابر قانون برخورد می کند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha