• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۱:۰۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403111712350
  • خبرنگار : 71649

معاون استاندار تهران خبر داد

برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در ۵ نقطه پایتخت/ ممنوعیت برگزاری نمایشگاه بدون تأیید ستاد تنظیم بازار استان تهران

برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در ۵ نقطه پایتخت/ ممنوعیت برگزاری نمایشگاه بدون تأیید ستاد تنظیم بازار استان تهران

معاون اقتصادی استان تهران با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در ۵ نقطه تهران گفت: هر گونه برگزاری نمایشگاه بدون تأیید ستاد تنظیم بازار استان تهران ممنوع است و پلیس اماکن این نمایشگاه‌ها را پلمب و با آنها برخورد می‌کند.

حشمت‌الله عسگری در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین تصمیمات استانداری تهران درباره برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در استان، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های جدی ما در تنظیم بازار برگزاری نمایشگاه‌های بهاره است که کمک خیلی خوبی به واحدهای صنفی می‌کند و امسال نیز تنظیم بازار شب عید و تنظیم بازار ماه مبارک رمضان را با هم پیش می‌بریم؛ در واقع تصمیم گرفته شد در حداقل ۵ نقطه از شهر تهران نمایشگاه بهاره برگزار کنیم و به دنبال این هستیم که مکان جدید هم اضافه کنیم. همچنین در همه شهرستان‌های استان، برای هر شهرستان یک نمایشگاه بهاره را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: تلاش داریم در این نمایشگاه‌ها به هر کسی غرفه داده نشود چرا که در دوره‌های گذشته در مقاطعی برخی‌ها غرفه‌هایی گرفتند و پاسخگوی مردم نبودند. شکایتی هم در حال حاضر در شعب تعزیرات است و برخی افراد غرفه گرفته و تخلفاتی در ارائه کالا و فروش انجام داده بودند که پرونده آن مفتوح است و هنوز به آن رسیدگی نشده است.

به گفته معاون استاندار تهران، تصمیم گرفته شده است که تمام کسانی که غرفه می‌گیرند حتماً دارای پروانه فعال صنفی باشند و تصویر پروانه‌شان هم در کنار لیبل غرفه‌شان درج شود که مردم بدانند همان کسی که غرفه گرفته همانجا خودش کالا را عرضه می‌کند.

عسگری اضافه کرد: بدون استثنا گفتیم که شعب تجدید نظر در محل نمایشگاه به عنوان غرفه ثابت حضور و نفر مستقر داشته باشند که اگر مردم گلایه داشتند، همانجا حتما شکایت از غرفه‌ها مطرح شود. البته متأسفانه برخی دستگاه‌ها از جمله شهرداری تهران بدون هماهنگی با ستاد تنظیم بازار غرفه‌هایی برگزار کرده است که امکان نظارت ما بر آن‌ها و اعضای تنظیم بازار فراهم نبوده است.

معاون اقتصادی استانداری تهران با اعلام اینکه هرگونه برگزاری نمایشگاه بدون تأیید ستاد تنظیم بازار استان ممنوع شده است، گفت: نمایشگاه‌هایی که مجوز از تنظیم بازار استان نگرفته باشند، غیرمجاز خواهند بود؛ تصویب کردیم پلیس اماکن این نمایشگاه‌ها را پلمب و برخورد کند.

وی همچنین توصیه کرد که واحدهای صنفی صرفاً در نمایشگاه‌هایی مستقر شوند که مجوز تنظیم بازار استان را دارند. ضمن اینکه اجازه برگزاری نمایشگاه به مجریان نمایشگاه‌هایی که در دوره‌های گذشته در برگزاری آن تخلف کردند و پاسخگوی تخلفاتشان هم نبودند، داده نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha