• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403122215966
  • خبرنگار : 71124

شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه کشاورزی، امنیت غذایی پایدار را فراهم می‌سازند

شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه کشاورزی، امنیت غذایی پایدار را فراهم می‌سازند

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی، دانش بنیان کردن حوزه‌های کشاورزی میتواند وضعیت اقتصاد کشاورزی را بهبود ببخشد تا زمینه تامین امنیت غذایی پایدار را مرتفع سازد.

به گزارش ایسنا، نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی در دیدار با رئیس سازمان و اعضای هئیت علمی سازمان تحقیقات،ترویج و آموزش که در نمازخانه وزارت جهادکشاورزی برگزار شد؛اظهار کرد:سازمان تات مسیر رشد و بالندگی بخش کشاورزی است.

وی افزود: وزارت جهادکشاورزی با حمایت کامل در دانش بنیان کردن حوزه کشاورزی میتواند جایگاه ایران را در حوزه تامین امنیت غذایی بالاتر  ببرد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی گفت: متخصصان و کارشناسان سازمان تات همواره با تلاش مضاعف، در حوزه کشاورزی هوشمند  زمینه خودکفایی را فراهم میاورند.

آیت الله ربانی سازمان تات را پیشران در حوزه امنیت غذایی عنوان کردو تصریح کرد: امنیت غذایی پایدار و رشد کشاورزی با همراهی و همدلی اتفاق خواهد افتاد.

وی در پایان بیان کرد:ماه رمضان بهترین فرصت برای خود سازی و معرفت شناسی است.

گفتنی است در این برنامه در حوزه های مختلف ‌سازمان تات دیدگاه ها و نظرات خود را بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha