به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، خانجهانی که از اوایل اسفندماه ۹۸ و با شیوع ویروس کرونا در تهران، فیلمبرداری جدیدترین مستندش را آغاز کرده است، قصد دارد تصویربرداری این فیلم را تا زمانیکه وضعیت شیوع ویروس کووید ۱۹ در کشور به مرحله ثبات برسد، ادامه دهد.
به گفته او، این مستند برخلاف آنچه تصور میشود در هیچ بیمارستانی تصویربرداری نشده است و فقط به حواشی اجتماعی شیوع ویروس کرونا در جامعه و تأثیراتی که بر زندگی افراد میگذارد، پرداخته شده است.
خانجهانی به دلیل وضعیت شیوع کرونا و فاصلهگذاری اجتماعی ترجیح داده است برای تولید این مستند از یک گروه کوچک استفاده کند؛ بنابراین در هنگام فیلمبرداری یک گروه چهار نفره او را همراهی میکنند.
وی که در کارنامه کاریاش، ساخت مستندهای آزادراه، صندلی ۲۵۷ و ارتفاع ۴۳۷ را دارد، قصد دارد همزمان با آخرین روزهای تصویربرداری، تدوین مستند A_B_C_D را آغاز کند.
او میگوید: تمام تلاشم در این مستند، تصویربرداری و ثبت تاریخی بحرانی است که در یک قرن اخیر بیسابقه بوده و هیچوقت به این مشکل دچار نشده بودیم؛ بنابراین وظیفه خودم دانستم تا این واقعه تاریخی را به عنوان یک مستندساز ثبت کنم تا سندی برای آیندگان باشد. به هرحال سینمای مستند وظیفه دارد تا در شرایط اجتماعی خاص، آنچه اتفاق میافتد را ثبت کند.
این مستندساز پیشبینی کرد که اولین نمایش این مستند در ایران، جشنواره سینماحقیقت یا جشنواره فیلم فجر باشد؛ البته اگر این دو رویداد هنری برگزار شوند.
خانجهانی در پایان، به فراخوانی اشاره کرد که چندی پیش برای ارسال فیلمهای کودکان در قرنطینه داده بود و تصریح کرد: ارسال فیلمها همچنان ادامه دارد و تا پایان تصویربرداری نیز این فیلمها را جمعآوری میکنیم.
این فیلم با حمایت و مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در حال تولید است.
انتهای پیام
نظرات