• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 99020906702
  • خبرنگار : 71647

مدیر شبکه آموزش در گفت‌وگو با ایسنا:

مدرسه تلویزیونی در پی فراهم کردن امکان پرسش و پاسخ است

مدرسه تلویزیونی در پی فراهم کردن امکان پرسش و پاسخ است

مدیر شبکه آموزش بهره‌مندی دانش‌آموزان مناطق محروم از دبیران و معلمان به اندازه و همپای شهرهای بزرگ که به مدد آموزش تلویزیونی محقق شد را اتفاقی بی‌نظیر در تاریخ آموزش و پرورش عنوان کرد.

مسعود احمدی افزادی در گفت‌وگویی با ایسنا با بیان اینکه تلویزیون رسانه‌ای رایگان و فراگیر است و کمک بسیار جدی به برقراری عدالت آموزشی کرده است، از تلاش برای ادامه آموزش‌های تلویزیونی خبر داد.

او درباره آموزش‌های تلویزیونی که از دهم اسفند ماه آغاز به کار کرده و نزدیک به دو ماه از آن می‌گذرد، گفت: «یک برنامه تلویزیونی تا به مرحله اجرا رسد حداقل دو ماه زمان می‌برد اما با توجه به اینکه ما در شورای اندیشه‌ورزی شبکه در دی ماه و بهمن ماه روی این مساله فکر کرده بودیم،  در نهایت ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت انجام شد؛ یعنی عملیات این‌ کار پنج‌شنبه و جمعه انجام شد و شنبه (۱۰ اسفند) برنامه آموزش تلویزیونی با ۱۲ کلاس به روی آنتن رفت.»

او با عنوان اینکه مهم‌ترین اتفاقی که مدرسه تلویزیونی رقم زد بازگشت امید و نشاط به دانش‌آموزان و خانواده‌ها بوده است، گفت: نظرسنجی‌های سازمان صداوسیما نشان می‌دهد بیشترین تعداد ممکن از دانش‌آموزان از کلاس‌های تلویزیونی استفاده کرده‌اند. همچنین تعداد دانلود مطالب درسی بارگذاری شده در پایگاه‌ تلویبیون، سایت شبکه‌آموزش و نرم‌افزار سروش توسط دانش‌آموزان به ۲۷ میلیون رسیده است. این در حالی است که بسیاری از مدارس و معلمان در فضاهای دیگر مطالب را بارگذاری می‌کنند و این نشانه استقبال از مدرسه تلویزیونی است.

مدیر شبکه آموزش ادامه داد: شبکه آموزش با نزدیبک به ۹۸ درصد پوشش جمعیتی می‌تواند این نکته را با قدرت بگوید که تمام مناطق جغرافیای کشور را با فرستنده‌های دیجیتالی پر قدرت خودش پوشش داده است.

به گفته احمدی افزادی تا کنون نزدیک به ۲۰۰۰ کلاس برگزار شده و روزانه حدود ۳۴ تا ۳۶ کلاس، در شبکه‌های آموزش، شبکه چهار و شبکه قرآن برقرار است.

او درباره تعامل شبکه‌ آموزش با آموزش و پرورش نیز گفت: با آموزش و پرورش تعامل خوبی داریم. روز گذشته با وزیر آموزش و پرورش و معاونان متوسطه و ابتدایی جلسه‌ای داشتیم. آقای حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیر به شبکه آموزش و همکاران شبکه، مراتب قدردانی خودشان را از مدرسه تلویزیونی اعلام کردند. ما به وزیر پیشنهاد کردیم المپیاد مهارت آموزش دانش‌آموزان را در فاز دوم برگزار کنیم و امیدواریم تا تابستان گام‌هایش برداشته شود.

او با تاکید بر اینکه کلاس‌های تلویزیونی کیفیت تصویری و صدای بالایی دارند و مطالب درسی با وضوح و شفافیت ارائه می‌شود، گفت: یکی از کارهایی که باید تکمیل کنیم امکان پرسش و پاسخ و مشاوره معلمان به دانش‌آموزان است. ما ۱۲ پایه و چهار رشته تحصیلی داریم به علت زیاد بودن کلاس ‌ها این امر کمی زمان می‌برد اما در دست برسی و رایزنی است و در نرم‌افزار هفت فضایش را فراهم کرده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۹ ۱۶:۱۰

آیا اینقدر که از خودتان تعریف می‌کنید مردم نیز از شما تعریف می کنند؟؟؟