• پنجشنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 98122217057
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش:

استفاده از بخشنامه نباید تنها وسیله مدیریت کرونا باشد

استفاده از بخشنامه نباید تنها وسیله مدیریت کرونا باشد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که کرونا فرصتی ایجاد کرده تا توان مدیریتی و خلاقیت‌هایمان را آشکار کنیم، گفت: استفاده از بخشنامه نباید تنها وسیله مدیریت باشد بلکه یک مدیر باید قدرت نفوذ و تعامل و اعمال فکر داشته باشد لذا مدیران کل استان‌ها باید تمام توانشان را بر این موضوع مصروف کنند که امر آموزش به نحو مناسبی به دانش‌آموزان ارائه شود.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی‌میرزایی در سومین گردهمایی مشترک اعضای معاونان و مدیران‌کل  آموزش و پرورش که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با گرامی‌داشت ۲۲ اسفندماه، روز شهدا، اظهار کرد: روزهای پایانی سال روزهای انباشت کارهاست. امسال وجود بیماری کرونا مزید بر علت شده و بنابراین از همه کسانی که تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: برخی از معاونت‌ها کارهای سنگین‌تری در این روزها دارند؛ از جمله معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع که با توجه به  پایان سال مالی روزهای پرتلاشی را می‌گذرانند و سعی می‌کنند پرداخت‌ها نه تنها به موقع انجام شود بلکه به مراتب وضعیت بهتری نسبت به سال‌های قبل داشته باشیم.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: معاونت‌ها تلاش دارند تا این روزها را به بهترین و ماندگارترین روزهای آموزش و پرورش تبدیل کنند لذا کار ادارات در این روزها خیلی بیشتر از زمانی است که مدارس باز بود و روزهای عادی را می‌گذراندند.

وی ادامه داد: این رویداد در یک صد سال اخیر بی‌سابقه است. از کشتار ناشی از قحطی و جنگ جهانی اول که منجر به تلفات بسیار سنگینی در جامعه ایران شد که بگذریم تا به امروز با چنین رویدادی روبه‌رو نبوده‌ایم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: خبرهای خوشی می‌رسد که در گیلان و مازندران تا حدودی روند رشد سریع این ویروس مهار شده است.

وی افزود: این رویداد تلخ، آهنگ و شرایط  زندگی همه مردم را تحت‌تأثیر قرار داده است؛ البته در کنار همه رنج‌ها این رویداد حاوی فرصت‌های ارزشمندی است بنابراین توانایی‌ها در این روزها مشخص می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حدیثی از رسول خدا (ص) با این مضمون که در دوره حیات شما لحظاتی وجود دارد که باید آنها را دریابید، اضافه کرد: این موضوع در ادبیات ما میدان وسیعی دارد و بخش زیادی از ادبیات ما به این موضوع پرداخته است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: انسان‌های بزرگ در این موارد خودشان را نشان می‌دهند. این که چه کسی در این دوران فرصت‌هایی را به وجود می‌آورد، خیلی مهم است. هر حادثه‌ای در درونش فرصت‌ها و امکاناتی خلق می‌کند، فرصت‌هایی برای اثبات کارایی و هنرنمایی ایجاد می‌کند. حادثه‌ای مانند جنگ شخصیت‌هایی را پرورش داد و افراد با سنین کم مجالی برای آشکار کردن استعدادهای خود خلق کردند.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: فرصت‌ها پایدار نیست و مثل ابرها به سرعت می‌گذرد. چنان‌که حضرت علی علیه السلام فرمودند، از دست دادن فرصت‌ها اندوه بار است لذا این فرصت مجالی برای ایفای نقش دولت و انسجام درونی حاکمیت است و نشان می‌دهد که چقدر می‌توانیم هم‌افزایی و همراهی داشته باشیم.

وی افزود: ما وارد مانور حقیقی شدیم که می‌خواهد توانمندی مدیریت کشور و توانمندی‌های قشرهای مختلفی از جمله معلمان، پرستاران و پزشکان و... را مشخص کند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه ما در معرض امتحان بزرگی قرار گرفته‌ایم. این رویداد همیشه مهمان ما نیست و ان‌شاءالله به زودی رخت برمی‌بندد اما باید دید آیا می‌توانیم و هنر آن را داریم به عنوان مسئول آموزش کشور منسجم عمل کنیم. آیا می‌توانیم انسجام، هماهنگی و بسیج همگانی در کشور ایجاد کنیم؟

وی افزود: به هرحال این فرصت از بین می‌رود و همه ارکان و بخش‌های مختلف آموزش و پرورش از ستاد تا مدارس هر روز وقت می‌گذارند تا بتوانند از این فرصت به نحو شایسته‌ای در جهت ارتقای نظام تعلیم و تربیت بهره‌برداری کنند.

حاجی‌میرزایی افزود: اعتقاد دارم آموزش مجازی فرع برآنچه می‌گویم، است. آموزش مجازی وسیله است اما هدف اصلی بسیج ظرفیت‌ها و انسجام و ارائه خلاقیت‌هاست و این که بتوانیم ظرفیت‌های خود را بروز دهیم. باید قدردان این فرصت باشیم تا قدرت نفوذ خود در جامعه را آشکار کنیم و نمونه‌های خلاق آموزشی را نشان دهیم.

وی ادامه داد: این روند باید بعد از این رویداد ادامه یابد؛ به طوری که بتوانیم در هر لحظه‌ای به هر دلیلی با مدارس، مدیران و معلمان تماس داشته باشیم و بتوانیم توجه معلمان را جلب کنیم و از ایده آنها بهره‌مند شویم.

وزیرآموزش و پرورش سرعت موثر واکنش به موقع به این رویداد را بسیار مهم دانست و افزود: هرچند این بیماری جان تعدادی از عزیزان را گرفته است اما به نوعی کرونا به ما جان می‌دهد تا توانایی‌های خود را نشان دهیم.

وی ادامه داد: استفاده از بخشنامه نباید تنها وسیله مدیریت باشد بلکه یک مدیر باید قدرت نفوذ و تعامل و اعمال فکر داشته باشد لذا مدیران کل استان‌ها باید تمام توانشان را بر این موضوع مصروف کنند که امر آموزش به نحو مناسبی به دانش‌آموزان ارائه شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان ای نکه باید دغدغه خودمان را به دغدغه اجتماعی تبدیل کنیم تا بتوانیم لحظات به‌یادماندنی را خلق کنیم، گفت: مستند کردن وقایع خوب آموزش‌های مجازی، این روزها بسیار مهم است تا در آینده به عنوان تجاربی ارزشمند برای استفاده آیندگان باشد و بنابراین باید تمام لحظات این رویداد را مستند کنیم و یک دانش‌ بومی از این مانور جهادی خلق کنیم تا بتوانیم از این تجارب در آینده بهره ببریم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آمورش و پرورش، حاجی‌میرزایی افزود: از صمیم دل از همه مدیران تشکر می‌کنم و امیدوارم سال آینده سرشار از آسانی‌ها باشد؛ چنانکه خداوند در قرآن وعده داده، بعد از هر سختی، آسانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha