بازیگر فیلمهای «دکل»، «آخرین شناسایی» و «سجاده آتش» سالهاست که با عوارض شیمیایی ناشی از جنگ تحمیلی دست و پنجه نرم میکند و هر از چندی خبری از بستری شدن او در بیمارستان منتشر میشود. ایرانمنش دیماه امسال هم مدتی را در بیمارستان تحت مراقبتهای ویژه بود و حالا در روزهایی که بخاطر کرونا نمیتواند از منزل بیرون رود مشکلات تازهای برایش پیش آمده است.
او در گفتوگویی با ایسنا درباره حال و احوال این روزهایش بیان کرد: بعد از اینکه در بیمارستان بستری شدم عصبهای پایم بر اثر آمبولی مشکل پیدا کرده بود و حالا هر دو پایم از کار افتادهاند و باید فیزیوتراپی کنم تا خوب شوند. اما زمانی که به دنبال این بودم با فیزیوتراپی وضع پاهایم را درست کنم کرونا آمد و فعلا نمیتوانم کاری کنم، چون بیرون نمیتوانم بروم و انجام فیزیوتراپی در منزل هم سخت است چون به دستگاههای زیادی نیاز دارد. البته فعلا خودم کمی فیزیوتراپی سادهتر را در منزل انجام میدهم ولی باید با دکتر صحبت کنم تا ببینم چه باید کرد.
ایرانمنش در پاسخ به اینکه آیا از نهادهای مرتبط با حرفهاش کسی در جریان است تا در صورت لزوم هماهنگی بیشتری انجام شود؟ گفت: معمولا این جور مواقع کسی سراغم نمیآید، نه خانه سینما، نه وزارت ارشاد و نه تلویزیون.
وی که مدتی است پروژهای تصویری هم نداشته افزود: آخرین کاری که انجام دادم و پخش نشده، تله فیلمی بود به نام «مجنون بیلیلی» به کارگردانی جهانبخش سلطانی که مراحل فنی آن در حال انجام است، البته یکی دو کار دیگر هم داشتم که نه پخش شده و نه پول آن را دادند و اصلا نمیدانم مشکلشان چیست.
این بازیگر درباره روزهای کرونایی جامعه نیز گفت: مردم در این چند سال اخیر با بحرانهای مختلفی مثل زلزله و سیل مواجه شدند و همیشه بخشی از مردم سختیهای آن را به جان خریدند و بخشی دیگر هم کمک میکردند اما الان اتفاقی افتاده که همگانی و جهان شمول است و فقط متعلق به ما نیست. این در حالی است که عدهای در کشور ما ماجرا و در واقع جان خود را شوخی گرفتهاند. یعنی این طور نیست که بگوییم فقط به جان بقیه اهمیتی نمیدهند چون برای خودشان هم ارزشی قائل نیستند. آنها فکر میکنند همین که دو سه روز را در خانه ماندند کافی است و اصلا به این فکر نمیکنند که شاید ناقل این ویروس باشند و چند نفر دیگر را دچار کنند، همین شده که ناگهان آمار مبتلایان در کشور بالا رفت.
ایرانمنش افزود: به نظرم مردم با رعایت بهداشت و خونسردی خود میتوانند جلوی این ویروس بایستند و فکر نکنیم یکی دو روز رعایت کردیم دیگر کافی است و مشکل از سر ما رد شده. همه باید با همفکری و همراهی هم و خودداری از سفر کردن کارها را به نوعی پیش ببریم که آمار تلفات و مبتلایان این ویروس زودتر کم شود و مردم به زندگی عادی برگردند.
وی گفت: اما درباره مسئولان میخواهم بگویم، میدانم که شرایط سخت است و با کمبودهایی مواجه هستند. این مسئله احتکار و گرانی هم فقط برای کشور ما نیست اما مهم این است که وقتی قولی میدهند به آن عمل کنند. ما شنیدیم که گفته شد در برابر آنهایی که اقلامی مثل ماسک احتکار کردهاند آنقدر ماسک در بازار عرضه میکنند که محتکرکنندگان پشیمان شوند و ماسکها روی دستشان باد کند، ولی هیچ چیزی ندیدیم. واقعا نیازی نیست اگر تواناییاش نیست چنین حرفهایی بزنیم.
انتهای پیام
نظرات