به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا زمانی در جلسه هماهنگی بخش دانشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در ماه رمضان و در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می شود، بر حضور پررنگ و موثر دانشگاه های شهرستانها در این نمایشگاه تاکید کرد و گفت: برای تبیین نیازهای معنوی نسل جوان امروز نیازمند استفاده از نوآوری و زبان هنر در بخش دانشگاهی هستیم.
وی یادآور شد: امسال غرفه های دانشگاهی و حوزوی در کنار هم قرار دارند و این مسئله می تواند نقش موثری در هر چه بهتر برگزار شدن این رویداد ملی و اسلامی داشته باشد.
دکتر زمانی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور در زمینه برگزاری این نمایشگاه معنوی به شکل ویژه اهتمام می ورزد، ابراز امیدواری کرد: دانشگاه با میزبانی این نمایشگاه بتواند سهم کوچکی در گسترش فرهنگ و تبیین جایگاه و شان و منزلت قرآن داشته باشد. البته اختصاص فضای مناسب برای بخش دانشگاهی در تبیین نیازهای معنوی جوانان و جذب مخاطبان بسیار مهم است.
در ادامه دکتر محمدهادی امین ناجی معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه حوزه قرآن و عترت جایگاه ویژه ای در بین فعالیت های قرآنی و رویدادهای کشور دارد، گفت: وظیفه ما تبلور قرآن و حفظ شآنیت اهل قرآن است. در واقع دانشگاه پیام نور امسال به عنوان میزبان و خادم نمایشگاه قرآن کریم انتخاب شده و این رسالت سنگینی است که از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به عنوان متولی اصلی این نمایشگاه بر عهده این دانشگاه گذاشته شده است.
وی قرابت بخش حوزه و دانشگاه در نمایشگاه امسال را اتفاقی مبارک دانست و افزود: این قرابت موجب خیر و برکات بسیاری خواهد بود و امسال با نگاه متفاوت می توانیم نقشی ویژه در گسترش فرهنگ قرآنی به ویژه در بین جوانان ایفا کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر ناجی افزود: آموزش عالی کشور فعالیت های قرآنی متنوعی در اقصی نقاط کشور دارند که می توانیم از آن بهره مند شویم. نگاه ویژه ای برای بهره مندی از زبان هنر در بخش دانشگاهی از سال گذشته آغاز شده که باید گسترش یابد.
انتهای پیام
نظرات