• چهارشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98102519597
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

سزا نیست این همه خدمات نیروی هوافضای سپاه را زیر سوال ببریم

سزا نیست این همه خدمات نیروی هوافضای سپاه را زیر سوال ببریم

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اقدام شایسته‌ی نیروی هوافضای سپاه به فرماندهی سردار حاجی زاده در هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی، اظهار کرد: این سردار حاجی زاده که امروز این همه علیه او اتهام وارد می‌کنند، همان سردار حاجی زاده است؛ سزا نیست این همه خدمات نیروی هوافضای سپاه را زیر سوال ببریم.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در همایش علمی شهدای ۲۷ دی ماه، با بیان این‌که حادثه‌ی تلخ هواپیمای مسافربری، ملت ایران را غمگین کرد، گفت: این حادثه، باعث شد دشمن از این موضوع بیشتر بهره‌برداری کند البته اصل موضوع بسیار تلخ است؛ چرا که در این حادثه نخبگان کشور نیز حضور داشتند.

وی ادامه داد: سقوط هواپیما به شکل مشابه در سایر کشورها هم اتفاق افتاده است، به عنوان مثال، هواپیمای روسی در سال ۲۰۰۱ که ۷۸ قربانی هم داشت مورد اصابت موشک اوکراینی قرار گرفت و این ماجرا بعد از هشت روز اعلام شد، همچنین هواپیمای مالزی نیز در ۲۰۱۴ مورد اصابت موشک روسی قرار گرفت و ۲۹۸ قربانی برجای گذاشت و علل آن حادثه نیز دوماه بعد اعلام شد.

وی خاطرنشان کرد: انتظار داشتیم علل این حادثه در همان روز اول به اطلاع مردم برسد ولی نتایج بررسی‌های کارشناسی باعث شد دو روز با تاخیر اعلام شود، ولی باید صداقت مسئولان ذی ربط را تحسین کنیم که اصل ماجرا را با کمال شهامت توضیح داده و از مردم عذر خواهی کردند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: پذیرش خطا و اعتراف به اشتباه بدون توجیه و فرافکنی، عذرخواهی از مردم، آمادگی برای هرگونه تنبیه،  توضیح صادقانه‌ی ماجرا براساس اسناد، قول لازم برای پیگیری قصور و اطلاع رسانی شفاف برای مردم، تلاش برای رفع نقایص موجود و جلوگیری از این گونه حوادث تلخ، سرعت عمل نیروهای مسلح در صدور اطلاعیه و سخنان شجاعانه دو سردار سپاه اسلام در این حادثه قابل تحسین بود و تا حدودی از ناراحتی‌های مردم کاسته شد اما همچنان بسیاری از سوالات در این خصوص در جامعه ی ما مطرح می شود که معتقدم تا بررسی دقیق انجام نگرفته و جعبه‌ی سیاه هواپیما به طور کامل بازخوانی نشود، نمی توانیم قضاوت‌ها را به سادگی مطرح کنیم.

وی ادامه داد: مسئولان با شهامت عهده دار حادثه‌ی هواپیما شدند ولو که احتمالات زیادی در کنار این جریان وجود دارد.

وی ادامه داد: مگر غیر از این است که نیروهای سپاه قدس با همکاری نیروی هوا فضا و نیروهای مسلح و نیروی هوایی، داعش را از بین بردند، از شهید سلیمانی شنیده بودم که نیروی هوایی همواره با سپاه قدس همراهی می‌کرد و هر روز به سوریه پرواز داشت، نباید این اقدامات را فراموش کنیم.

آل هاشم با بیان این‌که ضایع کردن خدمات نیروهای مسلح به صلاح کشور نیست، گفت: این فرصت طلبی که برخی فتنه گران بعد از سقوط هواپیما در برخی از دانشگاه‌های تهران می‌کنند، به صلاح کشور نیست، خون شهدای دانشکده ی فنی دانشگاه تبریز راضی به این تحرکات نیست، اجازه ندهیم روح آن‌ها معذب و مکدر شود.

وی اظهار کرد: بسیار خوشحال هستیم که امسال ۲۷ دی ماه، سالروز شهدای دانشکده‌ی فنی دانشگاه تبریز با همت جهاد دانشگاهی به صورت علمی برگزار شد، به جزمراسمی که به مناسبت سالگرد شهدای 27 دی ماه همه ساله برگزار می‌شد، این جلسه نیز به صورت علمی برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: ازحضور دکتر طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این جلسه، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

وی افزود: هر چه قدر بتوانیم از شهدای ۲۷ دی ما یاد کنیم باز هم جا دارد، نباید هیچ وقت شهدا به ویژه شهدای دانشجویان دانشکده‌ی فنی دانشگاه تبریز را فراموش کنیم. شهدای دانشجو در دوران حساس که در کارگاه کار می‌کردند، افراد معمولی نبودند بلکه نخبگان و برجستگان بودند که فعالیت‌های چشمگیری انجام می‌دادند که توسط عوامل نفوذیف گرا داده شد و در حین انجام عملیات مورد بمباران رژیم بعثی قرار گرفتند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که عزت، اقتدار و شوکت را درسطح کشور و بین الملل به برکت خون شهدا داریم، گفت: اگر مسئولان نظام به مجامع بین المللی رفته و با قدرت سخن می‌گویند و از عزت و اقتدار جمهوری اسلامی دفاع می کنند، به برکت خون همین شهداست.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به شهامت و شجاعت شهید سردار سلیمانی، افزود: فداکاری‌های سردار سلیمانی نه تنها در کشورمان بلکه در سایر کشورهای مسلمان نیز ماندگار شده است، این سردار عزیز فداکاری‌های زیادی برای کشورمان انجام داده بود، اما در عین حال شهادت این سردار بزرگ نیز موجب برکت نظام و اسلام شد.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به تشییع پیکر پاک شهید سردار سلیمانی در دو کشور عراق و ایران، گفت: حدود ۲۵ میلیون نفر در تشییع شهید سردار سلیمانی شرکت کردند که معتقدم این یک چیز استثنائی است .

وی بیان کرد: اگرچه اثر خون شهید سلیمانی و شهادت مظلومانه و غریبانه‌ی شهید سلیمانی یک واقعه ی بیدار کننده و هشدار دهنده شد ولی مراسم تشییع جنازه‌ی ایشان درواقع به یک مراسم پر شور و به همان "مرگ بر آمریکا" ای که می‌گوییم، تبدیل شد .

وی هدف اصلی دشمن از ترور سردار سلیمانی را ایجاد فضای رعب و وحشت در بین مردم عراق و ایران دانست و گفت: اما تشییع پیکر سردار سلیمانی، شجاعانه و جسورانه ترین تشییع جنازه بود که نشان داد هیچ هراسی از تهدیدات دشمن نداریم.

امام جمعه تبریز با تاکید بر این‌که عدم وابستگی به جناح بندی‌های سیاسی، یکی از رموز موفقیت آمیز سردار سلیمانی بود، خاطرنشان کرد: از هر قشر و صنفی، حزب و جناحی و مذهب و قومی در تشییع شهید سردار سلیمانی کنار هم بودند، سردار سلیمانی را از کلید واژه‌های اصلی نظام دور نگه نداشته بود، او فردی ولایی تمام عیار بود که ولایت مداری خط قرمز او بود.

وی ادامه داد: پس از ۴۰ سال از انقلاب، در تشییع پیکر سردار سلیمانی، تاکنون چنین جمعیتی را ندیده بودیم که در شهرهای مختلف بیایند موجب غافلگیری دوستان و حتی دشمنان شد.

وی یادآور شد: آنچه که این روزها روی آن کم‌تر تبلیغ می‌شود، جانشینی سردار سلیمانی است، از نظر ما سردار قاآنی یک سلیمانی دیگراست، سردار قاآنی حتی قبل از سردار سلیمانی وارد سپاه قدس شده است، فداکاری‌های سردار قاآنی در جنگ لبنان و غزه به هیچ وجه فراموش نمی‌شود و ایشان همواره مورد اعتماد مقام معظم رهبری بودند، از سال ۷۶ نیز در کنار سردار سلیمانی با ایده ها و تفکرات ایشان آشنا بودند.

آل هاشم با انتقاد از برگزاری دو مراسم جداگانه‌ به منظور گرامیداشت شهدای 27 دی، تاکید کرد: معتقدم برنامه‌های گرامیداشت شهدای 27 دی ماه، باید به صورت مشترک توسط دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی استان برگزار شود، تا همدلی و وحدت خود را نشان دهند.

وی با بیان این‌که افرادی که توسط شورای نگهبان رد صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت شدند، هر روز به دفتر بنده مراجعه می‌کنند، گفت: بنده نه کسی را تایید و نه کسی را تکذیب می‌کنم و تمایلی نیز به دخالت در این مسائل را ندارم.

بر اساس این گزارش؛ در سال 1365 راه اندازی و مدیریت کارگاه فنی دانشگاه تبریز در ساعات غیر درسی برای تولید مهمات جنگی و خوداتکایی در تولیدات استراتژیک بر عهده‌ی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی بود که در 27 دی ماه همان سال با بمباران رژیم بعثی عراق، 22نفراز دانشجویان دانشگاه تبریزو پرسنل جهاد دانشگاهی به مقام والای شهادت نائل و 7 نفر نیز جانباز شدند.

برای گرامیداشت یاد و خاطره این شهیدان، همایش علمی شهدای 27 دی ماه بمباران کارگاه فنی دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی، با حضور جمعی از مسئولان، خانواده های شهدا و دانشگاهیان در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی در دانشگاه تبریز برگزار شد.

انتهای پیام

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha