• دوشنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98102317615
  • خبرنگار : 50191

اجرای واکسیناسیون فلج اطفال بیش از ۴۷۰ هزار کودک در سیستان و بلوچستان

اجرای واکسیناسیون فلج اطفال بیش از ۴۷۰ هزار کودک در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از شروع عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال از ۲۸ دی لغایت ۱بهمن با جمعیت ۴۷۳هزار ۷۸۳ نفرکودک زیر پنج سال خبر داد.

دکتر سید مهدی طباطبایی صبح امروز در جلسه هماهنگی این طرح در زاهدان گفت: نوبت اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با استفاده از قطره خوراکی پولیو از ساعت ۸ صبح روز ۲۸ دیماه تا ۱ بهمن ماه در سراسر استان سیستان و بلوچستان انجام می شود و نزدیک به ۴۷۳هزار ۷۸۳ کودک زیر ۵ سال بدون توجه به سابقه ایمن سازی در طی این هفته واکسینه می شوند.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: بیشترین خطر بازگشت بیماری فلج اطفال در استان های هرمزگان ، کرمان و سیستان و بلوچستان است لذا در تمام مناطق شهری و روستایی این استان ها (مناطق تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی هرمزگان، جیرفت، بم، ایرانشهر، زاهدان و زابل) عملیات خانه به خانه انجام می شود.


وی تصریح کرد: برای دستیابی به هدف پوشش کامل عملیات در مدت زمان تعیین شده علاوه بر تمام ظرفیت کارکنان بهداشتی مرتبط از کمک داوطلبین سلامت و سایر نیروهای کمکی آموزش دیده استفاده خواهد شد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تعداد ۶ هزار ۵۲۰ نفر نیروی انسانی عملیات را اجرا و پشتیبانی می کنند و واکسن مورد استفاده توسط موسسه واکسن و سرم سازی رازی تهیه و تامین شده است.


وی گفت: در طی این عملیات همه کودکان زیر ۵ سال شامل ایرانی و یا غیر ایرانی که در استان حضور دارند واکسن تکمیلی فلج اطفال را دریافت می کنند.


وی افزود: در تمام شهرستانها و مناطقی که عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال به شکل خانه به خانه انجام می شود اطلاع رسانی قبلی توسط مراکز بهداشتی انجام شده و تیم های بهداشتی همراه با کارت شناسایی معتبر قطره خوراکی واکسن فلج اطفال را تجویز خواهند کرد.


دکتر طباطبایی در پایان از هموطنان و خانواده های ساکن در مناطقی که با اعلام قبلی مراکز بهداشت شهرستان عملیات واکسیناسیون انجام می شود، تقاضا کرد حداکثر همکاری با تیم های بهداشتی را انجام دهند تا به هدف نهایی که ریشه کنی جهانی این بیماری و سلامت کودکان است رسیده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha