• چهارشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98101108009
  • خبرنگار : 50026

مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد

برنامه‌ریزی برای جذب ۲۰ هزار حامی در خراسان جنوبی

برنامه‌ریزی برای جذب ۲۰ هزار حامی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی با بیان اینکه برای سال جاری در راستای جذب ۲۰ هزار حامی برنامه‌ریزی کرده‌ایم، گفت: در حال حاضر در خراسان‌جنوبی ۷۵۳۵ فرزند در طرح اکرام ایتام و محسنین وجود دارند که از این تعداد ۲۸۶۰ نفر فرزند طرح اکرام ایتام و ۴۶۷۰ نفر فرزند طرح محسنین هستند.

رضا سلم‌آبادی، سه شنبه شب 10 دی، در همایش حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین خراسان‌جنوبی با محوریت جذب ۲۰ هزار حامی در استان، اظهار کرد: امروزه بسیاری از ایرانیان خارج از کشور نیز با مراجعه به سایت کمیته امداد حامی یک فرزند یتیم یا طرح محسنین می‌شوند و هر ماه یا به فواصل هر فصل مبالغی را کمک می‌کنند.

وی با تاکید بر توجه ایرانیان به طرح اکرام ایتام و محسنین، افزود: کمک به همنوع یکی از سرمایه‌های بزرگ اجتماعی است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ایرانیان قدرت شگفت انگیزی در حوزه کمک به نیازمندان دارند، تصریح کرد: برای جذب یک میلیون حامی در سال جاری در کشور برنامه‌ریزی داریم.

سلم‌آبادی بیان کرد: نباید میزان کمک به فرزندان طرح اکرام ایتام و محسنین تفاوت فاحشی با یکدیگر داشته باشد چرا که از عدالت به دور است.

وی تصریح کرد: در ۹ ماهه سال جاری ۴۴ میلیارد تومان توسط مردم خیر خراسان‌جنوبی به نیازمندان کمک نقدی و غیر نقدی نشده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ایرانیان در زمینه اقتصاد خیر و میزان کمک به نیازمندان در سال ۲۰۱۷ رتبه دوازدهم را به خود اختصاص دادند.

سلم آبادی با بیان اینکه حدود ۱۴ هزار نفر، حامیان فرزندان طرح اکرام ایتام و ۶۷۰۰ نفر حامی فرزندان طرح محسنین هستند، تصریح کرد: ۴۴ درصد از حامیان کارمند دولت، ۱۱ درصد کارمندان بخش غیردولتی، دو درصد از پزشکان، دو درصد از دانشگاهیان و ۱۱ درصد نیز از بانوان خانه‌دار هستند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی یادآور شد: امیدواریم عدالت توزیعی در مورد حامیان و اختصاص منابع به فرزندان ایتام تحقق یابد.

سلم آبادی با بیان اینکه باید نذر شغلی برای کمک به نیازمندان را در جامعه هدفمند کنیم، خاطرنشان کرد: به دنبال خیرین فضای مجازی و یکپارچه کردن آن هستیم چرا که ارزش فضای مجازی که موجب اعتمادسازی در جامعه شود از وجود یک کارخانه بزرگ بسیار بیشتر است.

وی یادآور شد: نبود ثبت اقتصاد خیر، یکی از مشکلاتی است که باید تدابیری برای آن اندیشیده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha