به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه هماهنگی شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه عرق سازمانی فصل مشترکی است که با تکیه بر آن میتوان کارهای بزرگی انجام داد، گفت: این مراسم که تقریبا در دومین نیمه بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد، کاری بزرگ و در عین حال فشرده است.
وی ادامه داد: زمانیکه مراسمی در سطوح ملی و با تمرکز بر پیشینه یک موسسه برگزار میشود، دیگر صرفا یک جشنواره از جنس سایر جشنوارههای متعارف نیست.
زالی، ایجاد توجه عمومی به پیشینه، اقدامات، خدمات و افراد تاثیرگذار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را یکی از کارکردهای برگزاری این جشنواره دانست و گفت: همزمان با برگزاری شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه دامنه توجهات عمومی به دانشگاه تغییر خواهد کرد و این اقدام با یک رخداد تقویمی روبرو خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاهها میتوانند نقش مهمی در تزریق نشاط درجامعه داشته باشند، خاطرنشان کرد: دانشگاهها با توجه به پتانسیلهای بالا میتوانند پمپاژ آیندهنگری را در اتمسفری جدید در کشور ایجاد کنند.
زالی با تاکید بر این که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با پشتوانه تاریخی ۶۰ سال خدمات ارزندهای در سطوح مختلف ارائه میکند، خاطرنشان کرد: این دانشگاه میتواند با این حجم از خدمات و تاریخ ارزنده در ذهنها ماندگار شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت احیای عقبه تاریخی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، خطاب به نمایندگان مراکز مختلف دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه در شرایط فعلی گستره بزرگی از خدمات مختلف را پوشش میدهد، بنابراین باید ضمن یک کار منسجم تیمی به زبانی مشترک برسیم و تاریخچه و اقدامات موثر مراکز را به درستی و بادقت استخراج کنیم.
همچنین دکتر علیرضا ناصری، دبیر اجرایی یادمان شصتمین سال تاسیس دانشگاه نیز در این نشست اظهار کرد: این یادمان با شعار امید و حرکت برای نخستین بار همزمان با هفته دانشگاهها (۲۳ تا ۲۹) بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این مراسم به منظور نکوداشت از ۶۰ دهه فعالیت و تلاش اساتید و همکاران دانشگاه با حضور چهرههای علمی و اثرگذار کشور برگزار میشود، یادآور شد: طی این مراسم از ۶۰ نفر از اساتید و چهرههای خدوم و ایثارگر تجلیل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات