• چهارشنبه / ۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98100403455
  • خبرنگار : 50233

یک راه پرامید...

گزارشی از 30 سالگی یک دانشگاه

 گزارشی از 30 سالگی یک دانشگاه

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به قدمت 30ساله این دانشگاه گفت: علوم پزشکی استان سمنان در این سی سال منشاء خدمات شایانی بوده است.

دکتر نوید دانایی در جشن 30سالگی این دانشگاه از توسعه روزافزون این دانشگاه و خدمات آن در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: علوم پزشکی استان سمنان در همه بخش‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، پژوهش، بین‌الملل و...پیشرفت قابل توجهی در این سی سال داشته است.

وی از افزایش قابل توجه شاخص امید به زندگی به عنوان یکی از نمودهای موفقیت این دانشگاه در استان نام برد و تصریح کرد: امید به زندگی در استان سمنان که در حال نزدیک شدن به 80سالگی و فراتر از میانگین کشوری است از دستاوردهای همکاران ما در این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه امید به زندگی در شهرهای تحت‌پوشش این دانشگاه 78.77سال است افزود: اهمین رشد این شاخص زمانی بیشتر روشن می‌شود که بدانیم در سال 59 امید به زندگی در استان تنها 53 سال بوده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان امروز یک دانشگاه بین‌المللی است ادامه داد: در حال حاضر آموزش در این دانشگاه به دو زبان زنده دنیا در حال انجام است و 117 دانشجوی خارجی نیز در پردیس بین‌المللی آن تحصیل می‌کنند.

دانایی از درصد بالای فارغ‌التحصلان این دانشگاه که در تحصیلات تکمیلی پذیرفته می شوند به عنوان یک شاخص مهم نام برد و گفت: بیش از 51 درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی استان در دوره‌های تخصصی، فوق‌تخصصی پذیرفته شده و به ادامه تحصیل می‌پردازند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه این دانشگاه امروز به یک دانشگاه تحصیلات تکمیلی تبدیل شده خاطرنشان کرد: دانشجویان این دانشگاه بسیاری از رتبه های برتر کشوری در علوم پایه، دوره پیش کارورزی، ارشد و دکترا و...را به خود اختصاص می‌دهند.

وی از رشد این دانشگاه در حوزه پژوهشی به عنوان یک برگ افتخار دیگر در کارنامه دانشگاه علوم پزشکی استان نام برد و اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان در سالیان اخیر توانسته رتبه هشت را در بین دانشگاه‌های همتراز به خود اختصاص دهد. ضمن آنکه انتشار مقالات اساتید و دانشجویان این دانشگاه رشد بسیار چشمگیری داشتند.

دکتر دانایی به دستاوردهای این دانشگاه در حوزه بهداشت و درمان پرداخت و افزود: توفیقات در این بخش چندان بالا است که به ناگزیر تنها به سه شاخص اشاره می‌کنم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از مرگ یک نوزاد زنده در هر هزار تولد به عنوان شاخصی مهم در این استان نام برد و گفت: استان سمنان از نظر این شاخص با کشورهای توسعه یافته و کشورهای اسکاندیناوی رقابت می‌کند. ضمن آنکه در شاخص مرگ کودکان زیر یک سال با 10.68 و مرگ کودکان زیر پنج سال با 8.9 شرایط بسیار بهتری از دیگر استانها دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان امروز پایلوت اجرای طرح ملی هر خانه یک پایگاه سلامت است گفت: در حال حاضر در صددیم که آموزش‌های بهداشتی را به بطن خانواده‌ها ببریم

وی از وجود 6 بیمارستان در شهرهای تحت‌پوشش این دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: همکاران ما علاوه بر این خدمات خود را در هشت کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی و ده ها خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت و ...به عموم مردم ارائه می‌دهند.

دکتر دانایی با بیان اینکه امروز نه تنها در هرکجای استان که بیماران از خدمات بالگرد هوایی ما نیز بهره مند هستند گفت: در طول این سی سال همواره فضاهای درمانی استان روند توسعه‌ای داشته و امروز از زیرساخت‌های بسیار مطلوبی برخورداریم.

به گزارش ایسنا در جشن 30 سالگی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان چند تن از روسای پیشین این دانشگاه نیز حضور داشتند.
این دانشگاه که در این 30 سال روسای زیادی به خود دیده، امروزه برخی از آنها از چهره‌های شناخته شده علمی، سیاسی و مدیریتی در کشور هستند.
دکتر علی‌اصغر پیوندی که تا همین چند وقت پیش ریاست هلال احمر جمهوری اسلامی را برعهده داشت، قاضی زاده هاشمی که در سال‌ها است ردای نمایندگی مردم مشهد در مجلس را پوشیده، مهدی شادنوش که هم اینک رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت است و همچنین دکتر علی خردمند اولین رئیس این دانشگاه، دکتر جدیدی، دکتر علی رشیدی که از 76 تا 84 بر ریاست این دانشگاه تکیه داده از جمله روسای پیشین این دانشگاه هستند که هر کدام یا با حضور در جشن 30 سالگی امروز و یا با ارسال پیام تصویری 30 سالگی این دانشگاه را تبریک و به مرور خاطرات دور خود از این دانشگاه پرداختند.

دکتر علی‌اصغر پیوندی با اشاره به دوران ریاست خود بر دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در دوران خدمتش استان سمنان را به استان‌های برتر کشور از نظر شاخص های بهداشتی ارتقا داده است.

وی با برشمردن برخی خدمات آن دوره در بخش درمان و توسعه زیرساخت های درمانی و بهداشتی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان از پتانسیل بالایی برخوردار است و می‌تواند در آینده گام های بلندتری نیز بردارد.

دکتر علی رشیدی رئیس اسبق این دانشگاه نیز گفت: در آن دوره با مشارکت و همدلی بین همه ارکان و نیروهای دانشگاه در چارچوب یک برنامه عملیاتی به اجرای پروژه‌های زیربنایی متعددی پرداخته است

وی با بیان اینکه در دوران مدیریتش 67 پروژه بهداشتی به بهره برداری رسید ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان در آن دوره از رتبه 27 به رتبه 10 در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارتقا یافته است.
دکتر مجید جدیدی از روسای اسبق این دانشگاه نیز فاصله بین 87 تا 92 بر کرسی هدایت این دانشگاه تکیه داده بود گفت: بیمارستان های کوثر سمنان، ولایت دامغان، کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی، ساختمان های پزشکان در سمنان و گرمسار و آرادان و...از یادگارهای دوره اوست.
وی از کسب مجوز رشته های دندانپزشکی به عنوان دیگر دستاورد خود نام برد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان در دوره وی در بین بیش از 50 دانشگاه علوم پزشکی کشور رتبه 14را کسب کرده و در حوزه آموزشی و تربیت دانشجو نیز گام های بلندی برداشته شده است.
مهدی شادنوش رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با مرور خاطرات خود از سمنان 92 تا 97گفت: کوشیدیم که در این دوره حوزه سلامت را به سایر بخش‌ها آنگونه که شایسته است معرفی کنیم.
وی از اتحاد در دانشگاه و نگرش بلندمدت به سلامت تا بین‌المللی شدن این دانشگاه و بهره برداری صدها پروژه بهداشتی درمانی و آموزشی به عنوان بخشی از دستاوردهای دوره خود نام برد.

مهدی شادنوش گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان در این 30 سال گام های بلندی برداشته اما در سال های پیش رو با ظرفیت بزرگی که داردمی تواند گام های بلندتری نیز بردارد.
به هر روی امروز در دانشگاه علوم پزشکی استان 30 سال خاطرات دانشجویان، اساتید، روسای دانشگاه و ....مرور شد و بخشی از دستاوردهای علمی، آموزشی، بهداشتی، درمانی و...برشمرده شد تا اینک که این نگین و گوهر سلامت و خردورزی 30 سال را پشت سرگذاشته بدانیم سال‌های پرامید دیگری پیش رو است...
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha