به گزارش ایسنا، این رویداد علمی به عنوان جامعترین هم اندیشی درحوزه علوم اعصاب برای کمک به حل مشکلات حوزه سلامت و همچنین ارتقای تواناییهای شناختی آحاد مردم برگزار شده است.
در این همایش برای نخستین بار توانمندیها در زمینه طراحی و ساخت سیستمها و دستاوردهای فنی محققان و متخصصان حوزه علوم اعصاب ارائه و معرفی میشود که اقدامی برای توسعه و گسترش فناوریها، بومیسازی تجهیزات و سیستمها و تلاشی برای تقویت توانمندیهای داخلی در حوزه علوم اعصاب به حساب میآید.
این نشست هم اندیشی با حضور 1500 نفر از متخصصان، محققان، اساتید، دانشجویان و صاحبنظران در حوزههای دانش علوم اعصاب پایه و بالینی برای برقراری تعامل و همکاری دست اندرکاران حوزههای علوم اعصاب و نیز تقویت نقش روانشناسان و نیز آشنایی دانش آموزان با مباحث علوم اعصاب برگزار میشود و به مدت سه روز ادامه دارد.
همچنین همزمان با برپایی این نشست تخصصی، دومین المپیاد دانشجویی علوم اعصاب بالینی و شناختی نیز برگزار میشود و از تعدادی پژوهشگران جوان حوزههای علوم اعصاب با اعطای جوایز "اهوازی" توسط انجمن علوم اعصاب ایران با حمایت ستاد علوم شناختی معاونت علمی و فناوری سالیانه تقدیرمیشود. این جایزه که به یاد پزشک بزرگ ایرانی قرن چهارم هجری بنام جایزه اهوازی نامگذاری شده است به سخنرانان و ارائه دهندگان پوستر دراین مسابقات تعلق میگیرد.
از سوی دیگر امسال برای دومین دوره، سه جایزه ویژه از طرف انجمن علوم اعصاب ایران علاوه بر جایزه اهوازی به ارائه دهندگان مقالات ، آثار هنری و نیز پایان نامه برتر نیز اعطا خواهد شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری و شماری دیگر از مراکز علمی، تخصصی و دانشگاهی توسط مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن علوم اعصاب برپا شده است.
انتهای پیام
نظرات