کامران خرم امروز(۷آذر) در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت اجرای طرح های گردشگری در محل سدهای استان، اظهار کرد: اولویت در اجرای این طرحها توجه به مسائل زیست محیطی، حفاظت کیفی از سد و استفاده حداکثری از ظرفیت و توان منطقه است.
وی افزود: طرح مطالعات و تهیه طرح جامع گردشگری اراضی پیرامون سد وحدت با اعتبار اولیه یک هزار و ۷۴۰ میلیون ریال در حال انجام است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان، بیان کرد: هماکنون امکانسنجی، تهیه و طرح بهرهبرداری مضاعف از سد قشلاق سنندج، گاران مریوان و امیرآباد توسط مجری طرح آماده شده و در دست بررسی است.
خرم با بیان اینکه ما باید زمینه حضور سرمایهگذران بخش خصوصی را برای اجرای طرحهای گردشگری در حوزه ساحل و منابع آبی فراهم سازیم، عنوان کرد: گردشگری دریایی از تنوع بالایی برخوردار است و جامعه محلی با اجرای طرحهای گردشگری دریایی میتوانند سبب افزایش و رونق اقتصادی جامعه محلی را فراهم کنند.
در ادامه مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان، از راهاندازی رستوران دریایی، سورتمه، تله سیز، زیپ لاین، دهکده سلامت، بخش صیدماهی، پیست دوچرخه سواری، سالن همایش و آمفی تئاتر، قایقرانی و ورزشهای آبی و ساحلی، پارک آبی، سایت تیراندازی با کمان، نصب المان مشاهیر کردستان، نصب ماکت روستاهای استان، باغ گل، سایت عکاسی، تاسیس پل معلق شیشه ای مابین ساحل و جزیره و امکانات متنوع دیگر، خبر داد.
فاروق منصوری، مدیر دفتر تاسیسات سد قشلاق سنندج، نیز گفت: ایجاد زیرساخت های لازم و تعیین اولویت در لکه هایی که بازدهی بیشتری برای اجرای طرح گردشگری مناسب دارند، جزء ضروریات اجرای این طرح است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پل شیخ و ساحل روستای سراب قامیش به عنوان پایلوت جهت اجرای طرح گردشگری در نظر گرفته شده است.
گفتنی است؛ سد قشلاق سدی سنگریزه ای با هسته رسی واقع در ۱۲ کیلومتری شمال شهر سنندج با ظرفیت ۲۱۵ میلیون متر مکعب است که آب شرب و کشاورزی منطقه را تأمین میکند.
انتهای پیام
نظرات