• چهارشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98090603739
  • خبرنگار : 71638

شکست پرسپولیس در مسابقات شطرنج باشگاه‌های برتر کشور

شکست پرسپولیس در مسابقات شطرنج باشگاه‌های برتر کشور

تیم پرمهره پرسپولیس که بخت نخست قهرمانی لیگ هجدهم شطرنج ایران محسوب می‌شود نتیجه را در دور ششم به تیم سایپا واگذار کرد و در رده سوم این مسابقات ایستاد.

به گزارش ایسنا، هجدهمین دوره لیگ برتر شطرنج (جام اندیشمندان) از روز شنبه ۲ آذر ماه آغاز شده است و این دوره از مسابقات با حضور ۱۰ تیم به میزبانی فدراسیون شطرنج در حال پیگیری است. پس از ۹ دور رقابت تکلیف تیم قهرمان و اعزامی به مسابقات باشگاه‌ها و شهرهای آسیا مشخص خواهد شد. سه تیم پرسپولیس، سایپا و ذوب‌آهن از تیم‌های مطرح این دوره هستند که شانس قهرمانی خواهند داشت.

در این دوره از مسابقات بسیاری از چهره‌های برتر شطرنج از جمله پرهام مقصودلو، احسان قائم‌مقامی و پویا ایدنی حضور دارند. 

نکته جالب این رقابت ها عدم حضور اولین سوپر استاد بزرگ شطرنج ایران یعنی علیرضا فیروزجا است. همچنین در این مسابقات بانوی اول ایران سارا خادم‌الشریعه و محمد امین طباطبایی ملی پوش شطرنج ایران شرکت نکرده‌اند.

سارا خادم الشریعه به مسابقات ایسی اسکایر دعوت شده است و در آنجا به رقابت می‌پردازد و محمد امین طباطبایی به عنوان لژیونر در لیگ آلمان حضور دارد.

در دور ششم این رقابت‌ها که روز گذشته برگزار شد تیم مدعی و پرمهره پرسپولیس در یک دیدار حساس نتیجه را ۳ بر ۲ به تیم سایپا واگذار کرد.

نتایج دور ششم این مسابقات:

بدین ترتیب تا پایان دور ششم تیم سایپا با ۲۲.۵ امتیاز در صدر این رقابت‌ها قرار دارد و تیم‌های ذوب آهن اصفهان و پرسپولیس ایران به ترتیب با ۲۱.۵ امتیاز و ۲۰ امتیاز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha