مرضیه فرشاد امروز (شنبه) در نخستین کارگاه تخصصی شهر دوستدار سالمند، اظهار کرد: اگرچه دبیرخانه شهر دوستدار سالمند به عهده شهرداری اصفهان گذاشته شده، اما تمام مسئولان در اصفهان و کشور کمر همت بسته ایم تا در آینده نه چندان دور شهری دوستدار سالمندان داشته باشیم که الگویی در کشور و جهان باشد.
وی با اشاره به اینکه در اسفندماه سال ۹۴ برای اولین بار پیشنهاد پیوستن اصفهان به شهرهای دوستدار سالمندان جهان داده شد، افزود: در سال ۹۵ این طرح مصوبه شورای سالمندان استان را گرفت و در این راستا جلساتی با مشارکت بخش های مختلف برگزار شد.
به گزارش ایسنا، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح شهر دوستدار سالمند در ۸ محور، گفت: با حمایت صندوق جمعیت سازمان ملل از اجرای طرح شهر دوستدار سالمند در اصفهان، طرح اولیه و انتخاب محلات صورت گرفته که در جریان این کارگاه معرفی و ارزیابی می شود تا پس از آن وارد مرحله عملیاتی شده و تقسیم کار شویم.
سالمندی ۱۱ درصد جمعیت شهر اصفهان
شهردار اصفهان هم در نخستین کارگاه تخصصی شهر دوستدار سالمند، اظهار کرد: شهر اصفهان با بیش از دو میلیون و ۲۵۰ هزار جمعیت، سومین شهر ایران است که با زمینه هایی که فراهم است به عنوان شهری مهاجرپذیر محسوب می شود.
قدرت الله نوروزی با اشاره به وجود ۴۰۰ هزار حاشیه نشین در ۹ منطقه شهری اصفهان، افزود: ۱۱ درصد جمعیت این شهر سالمند هستند که به عنوان سرمایه های بزرگ شهر قلمداد می شوند.
وی با اشاره به اینکه اصفهان به لحاظ تاریخی و فرهنگی بودن شهری گردشگری است که بخشی از گردشگران آن را سالمندان تشکیل می دهند، افزود: باید تدبیری بیندیشیم تا اصفهان هم برای شهروندان سالمند و هم گردشگران سالمند مناسب باشد.
شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: اینکه اصفهان هم شهر دوستدار سالمند و هم کودک است حکایت از ظرفیت های بالای این شهر دارد.
نوروزی با تاکید براینکه زیست پذیر بودن شهر برای همه شهروندان نیاز به تدبیر، برنامه ریزی درست و مسئولیت پذیری همگانی دارد، خاطرنشان کرد: فضایی که امروز در اصفهان هست و تعاملی که بین دستگاه ها وجود دارد می تواند شهر را در مسیر درستی برای ایجاد امید به زندگی بالا برای همه شهروندان قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات