به گزارش «ایثار»، رحیم نریمانی، مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با گرامیداشت چهل و ششمین مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی گفت: قله اوج فرهنگ ایثار و شهادت شهدای غریب اسارت هستند.
وی با اشاره به ظرفیت اداره اسناد و انتشارات بنیاد و تشکلهای شاهد و ایثارگر در برگزاری این کنگره اظهارداشت: ۴۳ عنوان کتاب آماده شده است که حدود ۳۷ کتاب قرارداد آن منعقد شده است زیرا حوزه کتاب ظرفیت انقلاب فرهنگی دارد.
مهدی متینپور مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی مناسبتها و آیینها در این نشست ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم به اهداف برگزاری این کنگره پرداخت و گفت: برگزاری کنگرهها در شهرستانها دارای اهمیت است.
امیر وجدانینیا، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار در این نشست به ارائه توضیحاتی از عملکرد این شورا پرداخت و گفت: از سال گذشته تلاش شد که از ظرفیت شوراهای استانی برای پیشبرد اهداف فرهنگ ایثار و شهادت استفاده شود.
ناصر علینژاد، مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد در این نشست با گرامیداشت ایام شعبانیه با اشاره به برگزاری «جام ورزشی رمضان» و برگزاری اردوها و ورزشهای تمرینی ویژه جانبازان و آزادگان، گفت: با تمام توان در خدمت برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت هستیم.
محمد زمردیان، دبیر کنگره ملی شهدای غریب در اسارت به ارائه گزارشی از روند برگزاری این کنگره پرداخت و دیگر دبیران ستاد کنگره ملی شهدای غریب در اسارت به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
محمد کرماللهی، مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با اشاره به رونمایی از «سمفونی کنگره ملی شهدای غریب» و سریال ۱۳ قسمتی شهدای غریب اسارت، گفت: امیدوارم در این مسیر که پیش روی ما است، موفق باشیم و این کنگره را هر چه باشکوهتر برگزار کنیم.
در حاشیه برگزاری نشست کنگره ملی شهدای غریب در اسارت نمایشگاهی از عملکرد ستاد این کنگره برگزار شد و در پایان متن لوح تقدیر معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قرائت و به مادر شهید «مهدی حاج کرمی» اهدا شد و از تمثال شهید «مهدی حاج کرمی» و تندیس «کنگره ملی شهدای غریب اسارت» با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات