جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98072921166
  • خبرنگار : 71442

بازگشت «شب‌های هنر» به آنتن/شعر توحیدی در «شب شعر» این هفته

بازگشت «شب‌های هنر» به آنتن/شعر توحیدی در «شب شعر» این هفته

برنامه «شب‌های هنر» پس از وقفه‌ای یک هفته‌ای به آنتن بازگشت. بر این اساس امشب ـ دوشنبه ـ ۲۹ مهر ماه برنامه «شب‌ شعر» از این مجموعه پخش می‌شود.

به گزارش ایسنا، برنامه‌ «شب‌های هنر» به دلیل آنچه تعمیرات فنی استودیو اعلام شد، قرار بود یک ماه تعطیل باشد، اما بعد از یک هفته تعطیلی، این مجموعه دوباره از این هفته به آنتن شبکه چهار بازگشت.

بر این اساس شامگاه گذشته «شب موسیقی» با یادی از حسین دهلوی پخش شد و امشب هم «شب شعر» روی آنتن خواهد رفت.

«شب شعر» قرار است با موضوع شعر توحیدی و با حضور جواد محقق (شاعر و پژوهشگر) پخش شود. گفت‌و گوی تلفنی با قربان ولی (محقق و استاد دانشگاه زنجان) از دیگر بخش‌های این برنامه است.

این برنامه با اجرای محمود اکرامی قرار است دوشنبه (۲۹ مهر ماه) ساعت ۲۲ به روی آنتن برود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha