• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 98052914040
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

حلقه مفقوده سینمای کودک چیست؟

حلقه مفقوده سینمای کودک چیست؟

احمد الستی، ارتباط بین نسل کنونی و نسل‌های پیشین را حلقه مفقوده سینمای کودک دانست و گفت: ضروری است که نسل جدید را بهتر بشناسیم.

‌به گزارش ایسنا، کارگاه آموزشی «سینما به زبان ساده» با حضور احمد الستی، مدیر گروه رشته سینما در پردیس هنرهای زیبای (28 مردادماه) به مناسبت برگزاری سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در سینما ساحل اصفهان برپا شد.

در این کارگاه که با استقبال کودکان و نوجوانان اصفهانی روبرو شد، فیلم و انواع آن به زبانی ساده و قابل‌فهم برای کودکان و نوجوانان، مورد بررسی قرار گرفت.

احمد الستی، با توضیح تقسیم‌بندی انواع فیلم و مناظره با حاضرین، این کارگاه را پیش برد و در سه ساعت، انواع فیلم داستانی، مستند، تجربی و انیمیشن را به کودکان و نوجوانان معرفی کرد.

در بخشی دیگر از این کارگاه، این پژوهشگر سینما و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران به توضیح ژانر و انواع آن در فیلم‌های داستانی پرداخت و با پخش قطعات چند فیلم کودک، این موضوعات را به‌خوبی تعریف کرد.

الستی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان ضمن تقدیر از جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان با ابراز خوش‌بینی نسبت به نتیجه جشنواره‌های این‌چنینی اظهار کرد: از استقبال، مشارکت و مناظره کودکان در این کارگاه خوشحال و راضی هستم و به‌حق به آینده امیدوار شدم. مطمئن باشید به‌زودی فیلم‌سازهای بسیاری خوبی در حوزه کودک و نوجوان خواهید دید.

وی ادامه داد: در این کارگاه تلاش کردم تا بچه‌ها فیلم‌ها را بفهمند، نسبت به سینما شناخت بیشتری پیدا کنند، اطلاعات سینمایی را به‌صورت ساده دریابند و فیلم را تحلیل کنند.

او افزود: ما نیاز داریم تا برای سینمای ایران، مخاطب ایجاد کنیم و همچنین فیلم‌ساز پرورش دهیم. خیلی خوشحالم که در این کارگاه مخاطب‌های خوبی دیدم و با کارهایی که از آن‌ها مشاهده کردم، مطمئن و امیدوار شدم که فیلم‌سازهای خوبی هم به‌زودی از بین آن‌ها ظاهر خواهد شد.

وی تصریح کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان توانسته ذهن کودکان را به‌خوبی تغذیه کند، اما فیلم‌سازهای امروز باید در مرحله نخست، بچه‌ها را بیشتر بشناسند و کارهای خود را متناسب آن‌ها طرحی کنند؛ نسل کنونی، نسل کامپیوتر و نسل وسایل الکترونیکی هستند و اطلاعات را بسیار زودتر از ما دریافت می‌کنند.

الستی خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان امروز، با سرعت بالایی از تکنولوژی پیشی گرفته‌اند، حتی از فیلم‌سازان برون‌مرزی هم جلو زده‌اند و ما هنوز آن‌ها را نمی‌شناسیم! لازم است تا آن‌ها را بهتر بشناسیم چرا که حلقه گمشده سینمای امروز کودک و نوجوان، همین اختلاف به وجود آمده میان نسل کنونی و نسل‌های پیشین است که توجه به آن بیش از هر موضوع دیگری در این شاخه ضروری است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha