این نوازنده و خواننده که داوری نهمین جشنواره بینالمللی دف نوای رحمت را بر عهده داشته است، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: جشنواره دف نوای رحمت امسال در قیاس با سالهای گذشته دارای پیشرفتهای خاصی بود.
او افزود: ایرادی که به تمام جشنوارهها دارم این است که این هنرجویان هر سال با شوق و ذوق میآیند و در جشنواره شرکت میکنند اما تا سال بعد فراموش میشوند و جایی برای عرضه آثار خود ندارند.
این هنرمند دفنواز عنوان کرد: متولیهای موسیقی همچون صداوسیما، اداره فرهنگ و ارشاد و حتی آموزش و پرورش وظیفه دارند که از هنرمندان حمایت کنند اما اینکه چرا حمایت نمیکنند متاسفانه بیکفایتی مسئولان را در این زمینه نشان میدهد.
وی در ادامه گفت: خوشبختانه برگزاری جشنواره دف نوای رحمت نگذاشته مشعلی که روشن شده خاموش شود و هر سال این شعله دوباره فروزان می شود که جای امیدواری بوده و از این حیث جشنواره مفید است.
کامکار ادامه داد: این جشنواره تاکنون با فداکاری و عشق و علاقه مسئولان حوزه هنری استان کردستان آقای امین مرادی و مهدی احمدی و خود شرکتکنندگان برگزار شده است؛ ولو اینکه حتی اگر با کمترین امکانات و اعتبار هم بوده باشد برگزار شده و همیشه هم از آن استقبال می شود.
وی با تاکید بر سرمایهگذاری در بخش فرهنگ و هنر، گفت: مسئولان باید از جوانان هنرمند حمایت و پشتیبانی کنند و آنها را تا سال بعد رها نکنند.
داور نهمین جشنواره دف نوای رحمت در پایان برگزاری این جشنواره را مفید ارزیابی کرد و افزود: امسال شرکتکنندگان پیشرفت فوقالعادهای داشتند که نشاندهنده تاثیر مثبت جشنواره بوده که سال به سال شرکتکنندگان پیشرفت داشتهاند.
نهمین جشنواره بینالمللی دف نوای رحمت توسط حوزه هنری کردستان و مؤسسه سپهر سوره هنر ۲۲ تا ۲۵ مرداد در سنندج با شعار هنر، همگرایی و مهربانی برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات