• پنجشنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۰:۲۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 98052311631
  • خبرنگار : 71454

اتاق رو به کعبه ۳۰۰ میلیون تومان!

اتاق رو به کعبه ۳۰۰ میلیون تومان!

قیمت اتاق‌های سوپرلوکس هتل ـ برج‌های مشرف به کعبه در حج برای مسلمانان ثروتمند تا شبی ۲۵ هزار دلار آب می‌خورد.

به گزارش ایسنا به نقل از بیزنس تایمز، هتل‌های پنج ستاره که پنجره‌های آن بر مقدس‌ترین مکان مسلمانان یعنی کعبه مشرف است، همراه با پکیج‌های لوکس زیارتی برای برخی مشتریان ثروتمند آن‌قدر  گزینه‌ی جذابی است که برای یک شب اقامت در این اتاق‌ها تا ۲۵ هزار دلار (نزدیک به ۳۰۰ میلیون تومان) هزینه کنند.

هتل‌های لوکس مکه با سنگ‌های مرمر درخشان، چوب‌کاری‌های زیبا و لوسترهای بزرگ میزبان زائران بسیار ثروتمند از سراسر جهان هستند. 

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یکی از این هتل‌ها، سه نمازخانه در طبقه‌ بیست و نهم است که دارای نمایی کامل از خانه خدا است. به گفته نماینده‌ی این هتل، آرزوی هر میهمان است که بتواند ۲۴ ساعته نمایی از کعبه را در مقابل خود داشته باشد. 

نمازخانه یکی از هتل ـ برج‌ها با نمای کامل کعبه

اقامت‌های لوکس در چند سال اخیر در مکه رشد قارچ‌گونه‌ای داشته‌اند و هم‌اکنون تعداد زیادی آسمان خراش اطراف مسجدالحرام را احاطه کرده‌اند که دیدی پاناروما و وسیع از منطقه برای مسافران فراهم می‌کنند. 

سایر هتل‌های مکه نه تنها برای ایام حج امسال و همچنین سال بعد به صورت کامل رزرو شده‌اند، بلکه چندین روز پیش و پس از مراسم حج نیز جای خالی برای پذیرش مسافر ندارند و متوسط هزینه اقامت در آن‌ها شبی یک هزار دلار است.

گران‌ترین هتل‌های مکه در برج‌های سلطنتی ساعت مکه (ابراج البیت) واقع شده‌اند که در سال ۲۰۱۲ برای استفاده عموم مردم افتتاح شد. سازنده این برج‌ها گروه سعودی بن‌لادن است که با خانواده اسامه بن‌لادن، رهبر پیشین گروه تروریستی القاعده، رابطه خویشاوندی دارند. ساخت این برج‌ها در این موقعیت مکانی با تخریب قلعه تاریخی اجیاد عثمانی میسر شد که موجب تنش دیپلماسی میان دو کشور عربستان و ترکیه نیز شد. 

نمایی از یک اتاق مشرف به کعبه

متخصصان بر این باورند که حدود ۹۵ درصد از ساختمان‌های تاریخی شهر مکه برای ساخت سازه‌های مدرن تخریب شده‌اند. «لوک شانتره» استاد دانشگاه که تا کنون چند کتاب درباره مکه معاصر نوشته است، می‌گوید: از دهه ۱۹۳۰ میلادی، حج به تدریج به یک پدیده گردشگری مذهبی تبدیل شده است و رشد زیرساخت‌های مکه در کنار توسعه فعالیت‌های غیرمذهبی چون خرید، گردشگری فرهنگی و بازدید از مناطق طبیعی روی داده است. 

عربستان سعودی که پیش از این درهای خود را تا حد زیادی به روی خارجی‌ها می‌بست، حالا گرشگری را در مرکز برنامه توسعه "۲۰۳۰" خود قرار داده است و قصد دارد از این طرق وابستگی خود را به نفت کاهش دهد. همچنین قرار است ۵۰ جزیره در دریای سرخ به مناطق گردشگری تبدیل شوند و یک پارک گردشگری نیز در ریاض افتتاح شود. 

امسال حدود ۲.۵ میلیون مسلمان از سراسر جهان به مکه سفر کرده‌اند تا فریضه حج را که یکی از پایه‌های اصلی دین اسلام است را به جا آورند. مراسم حج از تاریخ ۹ تا ۱۴ اوت (۱۸ تا ۲۳ مرداد) برگزار شد.

حج و عمره سالانه میلیاردها دلار درآمد برای عربستان سعودی به ارمغان می‌آورد. 

نمای کعبه از یکی از برج‌های مکه که نرخ یک شب اقامت در آن تا ۲۵ هزار دلار است
نرخ اتاق‌ها در بیزینس مانیتور
نرخ اتاق‌ها در بیزینس مانیتور

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۰۰:۲۶

اینم سوء استفاده از خدا.

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۰۹:۰۳

این تذهبون؟ اسلام کجا واتاق شبی ۳۰۰ میلیونی کجا؟

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۰۹:۲۳

خدا به ما عقل بدهد که بفهمیم برای به دست آوردن خدا باید چه کرد

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۰۹:۲۴

آیا رفاقت خدا را با پول می توان بدست آورد!؟

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۰۹:۲۵

خوش بحال اونی که این پولها را از ملت می گیرد و شاد است که در این دنیا و آن دنیا رستگار گشته است هه هه ه هه

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۰۹:۲۶

خدا که پولی نیست

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۱۴:۳۴

به جای اقامت در چنین هتل هایی ، آقایان و خانم های ثروتمند بیایید به آرزوی بسیار از هموطنانتان که رفتن به حرمین شرفین است و توان مالی کافی ندارند جامعه عمل بپوشانید. آنوقت ببینید که کدام یک لذت بخش تر است.

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۱۵:۴۵

با انفاق و دستگیری مستمندان میتونن خود خود خداوند را در خانه های خودشون ملاقات کنند که دیگر نیازی به هتلم نباشد....

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۱۶:۰۱

حس خوبی نسبت به این نماها ندارم. در جایی قرار بگیری که ظاهرا بالاتر از کعبه قرار داری و از بالا به پایین نگاه میکنی. اون هم در حالیکه به یک صندلی راحتی تکیه دادی و میدونی که چند هزار زائر دیگه اصلا نمیتونند به شرایط شما دست پیدا کنند. کجای این ارزش های اخلاقیه؟

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۴ ۲۰:۴۷

من یه بار قسمت شد رفتم حج البته دانشجویی بود خیلی خوب بود ولی چیزی که تو اون سفر فهمیدم این بود که برو طواف دلی کن که کعبه مخفیست که آن خلیل بنا کرد و آن یکی خدا خود ساخت خلاصه خدا همه جاست و خودمونم میتونیم فقط خودمون را به ندونسنن میزنیم

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۵ ۰۰:۱۹

فارق از حج و مناسک اون که اختلاط مسلمین رو زمینه ساز هست و خوبه اما این هتل یکجور توهین هست به مکه نعوذبالله یعنی مسلمان نباید این شکلی بره همچین جایی

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۵ ۰۲:۱۸

جالبه. چه کسانی میتونند این پول رو بدند و به درگاه خدا تقرب کنند. به معنی و پوچ.