به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه تصویر شهر، مدیرعامل موسسه تصویر شهر بیان کرد: پردیسهای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت روز خبرنگار برای اهالی رسانه رایگان است.
او ادامه داد: پردیسهای سینمایی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شامل پردیسهای ملت، تماشا، راگا و رازی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶ و ۱۷ مرداد ماه برای اهالی رسانه رایگان خواهد بود و خبرنگاران میتوانند در روزهای یاد شده با ارائه کارت خبرنگاری معتبر از رسانههای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه یک نفر و با رزرو قبلی، مهمان پردیسهای سازمان فرهنگی شهرداری تهران بوده و به تماشای فیلمهای در حال اکران سینمای ایران بنشینند.
میرزاخانی در پایان یادآوری کرد: علاوه بر اجرای این طرح، پردیس سینمایی تماشا نیز همچون سه سال گذشته در تمام ایام سال به عنوان پاتوغ اهالی رسانه معرفی میشود.
اسامی و شماره تلفن پردیسهای سینمایی شهرداری تهران بدین شرح است:
پردیس سینمایی ملت: خیابان ولیعصر (عج)، ابتدای بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی، روبه روی بزرگراه کردستان،
شماره تماس: ۲۳۱۶۲ (داخلی ۱۰۱)
پردیس سینمایی تماشا: چهار راه یافت آباد، بلوار معلم، میدان معلم، اول بلوار مدائن، شماره تماس: ۶۶۶۵۶۱۲۶
پردیس سینمایی راگا: شهرری، اتوبان شهید آوینی، خیابان شهید کریم شیرازی، جنب شهروند، شماره تماس: ۵۵۹۵۲۰۲۳
پردیس سینمایی رازی: خیابان کارگر جنوبی، میدان رازی، خیابان هلال احمر، شماره تماس: ۵۵۴۲۶۴۶۱
معرفی نامزدهای مؤثرترین چهره سینمایی سال ۹۷
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آکادمی سینماسینما، نامزدهای مؤثرترین چهره سینمایی سال ۹۷ به انتخاب ۲۰۷ نفر از منتقدان سینما، روزنامهنگاران سینمایی، دبیران سرویس سینمایی و فعالان رسانههای دیداری و شنیداری از بیش از ۶۰ رسانه معرفی شدند.
اسامی ۱۰ نامزد مؤثرترین چهره سینمایی سال ۹۷ به ترتیب الفبا بدین شرح است: نرگس آبیار، محسن امیر یوسفی، حسین انتظامی، بهرام توکلی، هومن سیدی، سعید روستایی، جواد عزتی، نوید محمدزاده، رضا میرکریمی و علی نصیریان.
چهره برگزیده که بیشترین آرا را به دست آورده است، در جشن پایانی دومین دوره جایزه آکادمی «سینماسینما» معرفی میشود و تندیس مهرگیاه «چهره سال سینمای ایران در سال ۹۷» به او تعلق میگیرد.
آیین پایانی دومین دوره جایزه آکادمی «سینماسینما» به دبیری کیوان کثیریان و ریاست کیانوش عیاری روز ۱۹ مردادماه در هتل انقلاب تهران برگزار میشود.
تأسیس اولین سینما دیپلمات کشور در برج میلاد
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی برج میلاد، نشست سه جانبه مؤسسه فرهنگی اکو، بنیاد سینمایی فارابی و برج میلاد عصر روز گذشته ( دوشنبه ۱۴ مردادماه ۹۸ ) با حضور آقایان محمدمهدی مظاهری، علیرضا تابش و مجتبی توسل در موسسه اکو برگزار شد.
در این دیدار محمدمهدی مظاهری رئیس موسسه فرهنگی اکو با تأکید بر ضرورت استفاده از سینما به عنوان یکی از مهمترین مؤلفههای دیپلماسی فرهنگی، بر آمادگی این نهاد بینالمللی برای تأسیس اولین سینما دیپلمات کشور در برج میلاد تهران تأکید کرد.
مجتبی توسل مدیرعامل برج میلاد تهران در این نشست از توجه ویژه دکتر مظاهری رئیس مؤسسه فرهنگی اکو و همکاری صمیمانه بنیاد سینمایی فارابی در تحقق تأسیس اولین سینما دیپلمات کشور در برج میلاد قدردانی کرد و افزود: برج میلاد علاوه بر نمایش «توانمندی مهندسان ایران» باید نمایانگر قدمت و عظمت شکوه فرهنگی ایران اسلامی هم باشد.
در این دیدار همچنین علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در سخنانی با استقبال از ابتکار عمل مؤسسه فرهنگی اکو و قدردانی از مشارکت برج میلاد تهران در جهت برنامه ریزی برای تأسیس اولین سینما دیپلمات کشور گفت: تأسیس سینما دیپلمات یکی از کارآمدترین اتفاقات حوزه دیپلماسی فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران است و بنیاد فارابی آمادگی هرگونه همکاری را در این زمینه دارد.
اولین سینما دیپلمات کشور با همکاری سه نهاد مؤسسه فرهنگی اکو، بنیاد سینمایی فارابی و برج میلاد تهران در اواخر شهریورماه ۱۳۹۸ با هدف ارائه خدمات فرهنگی به دیپلماتهای مقیم تهران و گردشگران خارجی در برج میلاد تهران افتتاح خواهد شد و به بهره برداری خواهد رسید.
نشست مدیرعامل جدید مرکز گسترش با انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، عصر دیروز (دوشنبه ۱۴) اولین نشست مدیرعامل جدید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با حضور محمد حمیدیمقدم (مدیرعامل مرکز)، مرتضی رزاقکریمی (قائممقام و معاون مستند مرکز)، محسن استادعلی (رئیس هیات مدیره انجمن صنفی)، بابک بهداد، آرش اسحاقی، مهدی اسدی و هادی معصومدوست (اعضای هیات مدیره انجمن صنفی) و شهنام صفاجو (مدیر روابط عمومی مرکز) برگزار شد. در این نشست چگونگی همکاری این دو مجموعه در زمینه تولید، پخش و نمایش فیلم مستند، جشنواره سینماحقیقت و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه، حمیدیمقدم ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری اولین جلسه رسمی خود با انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند اظهار کرد: مرکز گسترش در این دوره، اهمیت ویژهای برای نقش سازنده و پیشبرندهی صنوف مستند سینمای ایران قائل است و ما قصد داریم در تعامل سازنده با این صنوف قرار بگیریم که این تشریک مساعی به نفع جامعه سینمای مستند است.
او افزود: صنوف به عنوان بازوهای مشارکتی مرکز گسترش، در کلیت تولیدات و برپایی جشنواره سینماحقیقت میتوانند نقش خود را ایفا کنند.
از جمله موارد مطرح شده در این نشست، میتوان به سرفصلهای ذیل اشاره کرد:
- بحث و بررسی درباره برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره بینالمللی سینماحقیقت و ارائه پیشنهاداتی از سوی اعضای هیات مدیره انجمن صنفی نظیر راهاندازی مکانیسم بلیتفروشی که باعث نظم و حرفهای کردن فضا و تماشاگران جشنواره میشود؛ تقلیل برخی بخشهای جنبی جشنواره؛ تاکید بر حضور چهرههای سینمای مستند در هیات داوری جشنواره بهجای برخی عوامل سینمای داستانی
- همکاری انجمن صنفی در برپایی کارگاههای تخصصی جشنواره، با پیشنهاد برگزاری این ورکشاپها و نشستهای انتقال تجربه خارج از بازه زمانی جشنواره
- مشارکت کمیته بینالملل انجمن صنفی با جشنواره، پیرامون معرفی فیلمها و فیلمسازان و استفاده حداکثری از حضور میهمانان معتبر خارجی، ارتباط بیشتر با شبکههای تلویزیونی بینالمللی و تبیین راهکارهایی به منظور قرار گرفتن در چرخهی تولید و عرضه جهانی فیلم مستند
- ارائه پیشنهاداتی درخصوص روند تولید فیلم مستند در مرکز گسترش؛ اولویت قائل شدن برای اعضای صنف، توجه بیشتر به پیشینه فیلمساز در زمان تایید طرح، افزایش برآورد تولید فیلمها، حضور نماینده معرفیشده انجمن صنفی در شورای تولید مرکز، استقبال مرکز از خریداری فیلمهای جدید تولیدشده یا درحال تولید بخش خصوصی، نگاه ویژه به ساخت مستند کوتاه حرفهای در مرکز، توجه به بحث پستپروداکشن مستند و...
در این نشست مرتضی رزاقکریمی هم توضیحاتی درباره روند تولید فیلم مستند در مرکز گسترش داد و ضمن تاکید بر سیاست رقابت نداشتن این مجموعه با بخش خصوصی و تمایل به مشارکت در تولید با مستندسازان اظهار کرد: هر سال به طور میانگین با ۳۰۰ طرح مستند مواجه میشویم که از این تعداد حداکثر حدود ۵۰ طرح را میتوانیم حمایت کنیم.
او افزود: متاسفانه برخی فیلمسازان در زمینه شیوه نگارش طرح مستند مشکل دارند و به همین دلیل ممکن است چندین طرح را به شورای تولید مرکز ارائه کنند و این طرحها رد شوند.
در پایان مقرر شد تا این نشستها در مقاطع زمانی کوتاهتر و به شکل منظمتر برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات