• دوشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98051407284
  • خبرنگار : 71606

فرار ناکام سرکرده باند تبهکاری برزیل از زندان

فرار ناکام سرکرده باند تبهکاری برزیل از زندان

مقامات برزیل از تلاش ناکام سرکرده‌ یک باند تبهکاری برای فرار از زندان با پوشیدن لباس‌های دختر خود که به ملاقاتش رفته بود، خبر داده‌اند.

به گزارش ایسنا، "کلاووینو دا سیلوا" با پوشیدن لباس‌های دختر خود که همان روز به ملاقات او رفته بوده، سعی در فرار از زندانی در بخش غربی "ریو دوژانیرو" داشته که به دلیل رفتارهای مشکوک و عصبی خود، شناسایی و دستگیر شده است.

به گفته مقامات، او قصد داشته دختر ۱۹ ساله خود را در زندان رها کرده و فرار کند. ماموران پلیس در حال بررسی نقش احتمالی دختر این زندانی در نقشه فرار از زندان پدرش هستند. 

این سرکرده مشهور یک باند تبهکاری در برزیل برای پنهان کردن هویت خود، تی‌شرتی دخترانه با تصاویری کارتونی و شلوار جینی تنگ به تن داشته و از یک ماسک سیلیکونی برای صورت و کلاه گیسی مشکی برای موهای خود استفاده کرده بود.

"دا سیلوا" یکی از سرکرده‌های  "فرماندهی سرخ" است که یکی از قدرتمندترین گروه‌های جنایی کشور بوده و کنترل قاچاق مواد مخدر را در بخش بزرگی از ریو به دست دارد.

بنا بر گزارش فاکس نیوز، این سرکرده‌ باند تبهکاری پس از تلاش ناکام برای فرار از زندان و دستگیری به بازداشتگاهی با تدابیر حداکثری امنیتی منتقل شده و انتظار می‌رود با مجازات‌های انضباطی شدیدی روبرو شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha