• چهارشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 98050200996
  • خبرنگار : 71021

معاون گردشگری:

گردشگری در اولویت همکاری ایران با "مرکز تجارت بین‌المللی" قرار گرفت

گردشگری در اولویت همکاری ایران با "مرکز تجارت بین‌المللی" قرار گرفت

معاون گردشگری سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خبر داد: گردشگری به عنوان اولویت نخست همکاری با مرکز تجارت بین‌المللی (ITC) در بخش توسعه صادرات انتخاب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ولی تیموری در نشست هم‌اندیشی با نمایندگان مرکز تجارت بین‌المللی (ITC) که با حضور کارشناسان و مشاورانی از سازمان توسعه تجارت، وزارت امورخارجه، بخش‌های خصوصی و دانشگاهی در محل این معاونت برگزار شد، گفت: به دنبال نشست‌های کارشناسی که به منظور تدوین استراتژی ملی صادرات انجام گرفته، چهار بخش اقتصادی اولویت‌دار در کشور برای همکاری با طرف‌های اروپایی مشخص شده است که در همین راستا، حوزه گردشگری با کسب بیشترین امتیاز در اولویت اول همکاری پذیرفته شد.

وی یادآور شد: با توجه به این‌که گردشگری، صنعتی بین‌المللی به شمار می‌آید، از این رو استفاده از تجارب موفق جهانی و همکاری با نهادهای بین‌المللی از جمله مرکز تجارت بین‌المللی (ITC)  از ضروریات حوزه گردشگری کشور برای حضور در این بازار پررقابت است.

تیموری با تشریح برنامه‌های مهم در دست اقدام سازمان در حوزه گردشگری پیشنهاد کرد: همکاری با مرکز تجارت بین‌المللی در چارچوب همین برنامه‌های در دست اجرا و در راستای افزایش غنای آن‌ها پیش برود. این پیشنهاد به دلیل همسویی با اهداف، برنامه‌ها و روش کار مشاوران ITC، مورد استقبال قرار گرفت.

الکساندرا گولووکو، نماینده مرکز تجارت بین‌المللی (ITC) در حضور نمایندگان بخش‌های دولتی و خصوصی مرتبط با معرفی فعالیت‌های ITC و ارائه مطالعات موردی موفق (Case Studies) در سایر کشورها، به بحث و تبادل نظر درباره اهداف و برنامه‌ها پرداخت.

مدیران‌کل معاونت گردشگری نیز با ارائه نتایج و روند پیشبرد طرح‌های بین‌المللی گردشگری در دست اقدام، به ارائه راه‌کارهای اجرایی پیوند پروژه‌های مورد نظر با موضوع تدوین استراتژی‌های توسعه صادرات صنعت گردشگری با همکاری مرکز تجارت بین‌المللی (ITC) پرداختند.

مرکز تجارت بین‌المللی (ITC) زیر نظر سازمان تجارت جهانی (WTO) و کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (UNCTAD) فعالیت می‌کند و کانون اصلی سیستم سازمان ملل برای همکاری فنی با کشورهای در حال توسعه در راستای ارتقا بخشیدن به ظرفیت تجاری آن‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha