• سه‌شنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98042513363
  • خبرنگار : 71062

اولویت آشنایی با فضای جبهه و فرهنگ ایثار و شهادت در اردوهای طعم جبهه

اولویت آشنایی با فضای جبهه و فرهنگ ایثار و شهادت در اردوهای طعم جبهه

مدیر فرهنگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: سعی بر آن شده است که اولویت آشنایی با فضای جبهه و فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار باشد تا نسبت به هجمه‌های فرهنگی که اتفاق می افتد، مسیر درست را برای دانش آموزان ترسیم کنیم.

به گزارش ایسنا، سلیمی درباره برنامه های فرهنگی برای دانش آموزان در اردوهای طعم جبهه گفت: اردوهای طعم جبهه همانند سالهای گذشته از دوم تیرماه آغاز و به صورت هفتگی برای دانش آموزان شهر تهران و شهرستانهای استان تهران برگزار می‌شود. این اردوها با هماهنگی آموزش و پرورش برگزار و تا ۷ هفته ادامه دارد و آخرین روز این اردو ها ۱۴ مرداد است. چهار هفته از اردوی طعم اختصاص به دختران دارد و ۳ هفته مختص به پسران است.

سلیمی بیان کرد: برای دانش‌آموزان در نوبت صبح بازدید از تالار ها پیش بینی شده است و با همکاری معاونت موزه داری برنامه هایی از جمله آموزش سلاح شناسی، آموزش کمک های اولیه و روایت گری انجام می شود.

مدیر فرهنگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به اینکه با هماهنگی آتش نشانی تهران آموزش‌های لازم برای پیشگیری از حوادث به دانش‌آموزان داده می شود، گفت: در نوبت عصر برنامه‌های فرهنگی شامل مسابقه، آموزش مسائل ویژه جوانان، اجراهای نمایشی، اجرای سرود دانش آموزی و تئاتر پیش‌بینی شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سعی بر آن شده است که اولویت آشنایی با فضای جبهه و فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار باشد تا نسبت به هجمه‌های فرهنگی که اتفاق می افتد، مسیر درست را برای دانش آموزان ترسیم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha