به گزارش ایسنا، حجت السلام مرتضی مطهری پور در نشست خبری که امروز در ساختمان عمره و عتبات دانشگاهیان برگزار شد، به تشریح جزئیات بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان پرداخت و اظهار کرد: برنامه ریزی برای بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان از روز گذشته (۱۸ خرداد) آغاز شده و ثبت نام دانشگاهیان برای اعزام به عتبات تا ۲۷ خردادماه ادامه خواهد داشت و با توجه به کثرت مشتاقان زیارت، ۳۰ خرداد قرعه کشی بین ثبت نام کنندگان انجام خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه عملیات اجرایی اعزام دانشگاهیان به عتبات از ۲۷ تیرماه آغاز شده و تا ۱۵ مهرماه ادامه خواهد داشت، گفت: امسال دانشجویان با شرایط خاص و ویژه ای مواجه هستند. در زمان تعطیلات تابستان به سر میبرند و فرصت خوبی برای این سفر است و مناسبتهای ویژه ای در طول تابستان وجود دارد که میتوان به روز عید غدیر، روز عرفه، ماه محرم و تاسوعا و عاشورا اشاره کرد.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: برای اعزام دانشگاهیان به عتبات ۳۵۰ کاروان برنامه ریزی شده است و زمینه سفر ۱۳ هزار نفر از دانشگاهیان فراهم شده است. به طوری که ۲۶۸ کاروان به صورت هوایی و ۸۲ کاروان به صورت زمینی اعزام خواهند شد.
مطهری پور با بیان اینکه دانشجویان دختر از ۲۷ تیرماه تا اول شهریورماه و دانشجویان پسر از اول شهریورماه تا ۱۵ مهرماه اعزام میشوند، افزود: حدود ۳۰ میلیون ریال برای سفرهای هوایی و ۱۵ میلیون ریال برای سفرهای زمینی به دانشجویان توسط یکی از بانکها وام ارائه میشود و برای دانشجویان پسر مشمول نیز با سازمان نظام وظیفه و اداره گذرنامه هماهنگی به عمل آمده تا مجوز خروج این دانشجویان اخذ شود. در این راستا سال گذشته ۲ هزار مجوز خروج برای دانشجویان مشمول برای سفر به عتبات اخذ شد که امسال نیز همین حدود خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به دوره گذشته اعزام دانشجویان به عتبات گفت: در سال ۹۷ میزان ۱۱۰ هزار و ۴۰۰ نفر از دانشگاهیان برای سفر به عتبات ثبت نام کردهاند که با توجه به نوسانات ارزی که وجود داشت، در نوع خود بی نظیر بود.
مطهری پور افزود: سال گذشته ۱۳ هزار و ۷۰۰ نفر از تسهیلات وام بانکی استفاده کردهاند. برخی از دانشگاهیان نیز از صندوق رفاه دانشجویان وام گرفتهاند.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در پایان خاطر نشان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۰۵ کاروان دانشگاهی اعزام شدهاند و زمینه حضور ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر در عتبات ایجاد شد. ۵۲ درصد زائران اعزام شده، زائر اولی بودند و ۸۵ درصد آنها زیر ۴۰ سال داشتند. بالای ۴۳ درصد از اعزام شدگان دارای مدرک ارشد و دکترا بودند و ۶۲ درصد دانشجویان اعزام شده متأهل بودند.
انتهای پیام
نظرات