به گزارش «باشگاه خبرنگاران» ایسنا، رقابتهای موت کورت به جام جهانی حقوق بینالملل عمومی معروف است و این دوره آن از تاریخ ۱ تا ۸ آوریل ۲۰۱۹ (۱۲ تا ۱۹ فروردین ۹۸) در دانشگاه واشنگتن آمریکا برگزار شد.
زهرا سادات موسوی، زهرا خطیب و مهتاب جوادی دانشجویان کارشناسی حقوق و غزال جبراییلی و فاطمه نوروزی دانشجویان کارشناسی ارشد حقوق بین الملل، اعضای تیم ایران را تشکیل میدادند. سعید باغبان کندری دانش آموخته کارشناسی ارشد دیپلماسی و سازمانهای بینالمللی نیز مربیگری این تیم را برعهده داشت.
تیم پردیس فارابی آذر ماه سال ۱۳۹۷ تشکیل شد و پس از سه ماه کار تحقیقاتی بیوقفه، بیش از یک صد صفحه لایحه حقوقی به زبان انگلیسی تدوین کرد. این تیم با تیمهایی از اروپا، آسیا و آفریقا رقابت کرد. اولین رقابت با تیم دانشگاه سوربن فرانسه انجام شد که توانست این تیم را شکست دهد. قضات آمریکایی نیز، عملکرد تیم ایرانی در برابر تیم فرانسوی تحسین کردند و در جلسه بازخورد، تیم پردیس را مورد تشویق قرار دادند.
تیم پردیس سپس به مصاف رقبای دیگری از دانشگاههای زامبیا، اندونزی و هنگ کنگ رفت و کار خود را به پایان رساند.
تیم پردیس فارابی در این رقابتها در مجموع با عملکردی قابل قبول، جایگاه ۷۰ را از میان ۱۲۴ تیم از دانشگاههای مختلف چندین کشور به خود اختصاص داد و بالاتر از تیمهای دانشگاه کانزاس ایالات متحده، دانشگاه تورنتو کانادا، دانشگاه صلح سازمان ملل، دانشگاه ایرلند و دانشگاه لوکزامبورگ قرار گرفت.
در مسابقات ملی موت کورت، یک پرونده فرضی مربوط به حقوق بینالمللی کیفری در اختیار تیمهای شرکت کننده قرار میگیرد. این تیمها در مقابل تیم قضات که از اساتید برجسته حقوق کشور هستند یک بار در مقام دادستانی و یک بار دیگر در مقام وکیل مدافع متهمان فرضی قرار میگیرد. دانش و معلومات حقوقی در کنار نحوه ارائه و نیز نوآوریها و مسائل روان شناختی چون اعتماد به نفس و نیز مهارت بر زبان انگلیسی برای موفقیت در چنین شبیه سازی ضروری است و هر کدام از این موارد دارای نمره هستند.
انتهای پیام
نظرات