طیبه سیاووشی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص آثار و برکات برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن بانوان در ایران، اظهار کرد: من از نخستین دوره برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن بانوان در تهران بازدید کردم در آن زمان این مسابقات به صورت منظم و آنگونه که انتظار میرفت برگزار نشد.
وی افزود: اما سال قبل یعنی دومین دوره این مسابقات به نحوه بهتری برپا شد البته به اندازه مسابقات آقایان گسترده نبود.
سیاووشی با تاکید بر اینکه مسابقات بینالمللی قرآن بانوان یک فرصت مناسب برای اجرای دیپلماسی فرهنگی است، ابراز کرد: این رقابتها فضای مناسبی برای تبادلات فرهنگی میان بانوان ایرانی با بانوان دیگر نقاط جهان اسلام فراهم میکند.
سیاووشی یادآور شد: مسابقات بینالمللی قرآن کریم در بخش برادران سالها است که به یک برنامه جهانی تبدیل شده و در میان کشورهای جهان اسلام مشهور است. انتظار میرود که مسابقات بانوان نیز با الگوبرداری از آن در میان بانوان جهان به برنامهای شناخته شده تبدیل شود و جای خود را در جهان اسلام بیابد.
وی از برگزارکنندگان مسابقات بینالمللی قرآن در کشورمان خواست تا امکان حضور اقشار مختلف مردم در این مسابقات را فراهم کنند و اظهار کرد: با افزایش تبلیغات میدانی و دعوت از اقشار مختلف مردم میتوان شرایط را به گونهای فراهم کرد که ایرانیان علاقهمند و مأنوس با قرآن کریم از این مسابقات بازدید کنند.
انتهای پیام
نظرات