به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استانها، علی دارابی ضمن تقدیر از فعالیت ٢٤ ساعته شبکههای خوزستان و آبادان گفت: اطلاعرسانی سریع همراه با صحت و دقت از مواردی است که در بحرانها باید مورد توجه قرار بگیرد.
دارابی ضمن ابراز همدردی با مردم استان خوزستان افزود: شبکههای استانی باید زبان مردم باشند و در کنار آنها به مسائل و مشکلات پیش رو استان بپردازند.
وی با اشاره به جایگاه آموزش در مواقع بحرانی ادامه داد: شبکههای استانی باید با اطلاعرسانی دقیق، بیان خدمات مسؤولان و ایجاد آرامش، تهدیدات را به فرصت تبدیل کنند.
وی ادامه داد: مطالبهگری از مسئولان برای تلاش و خدمت رسانی بیشتر از مهمترین مواردی است که مردم از رسانهها میخواهند و مدیران و برنامه سازان باید با شناسایی دقیق مشکلات آنها را از مسئولین پیگیری کنند.
معاون امور استانهای سازمان صداوسیما حضور در همه بخشهای استان را یکی از موفقیتهای شبکههای استانی آبادان و خوزستان عنوان کرد و افزود: با برنامهریزی خوبی که توسط مدیران صورت گرفته همه بخشها حتی روستاهای استان در قاب شبکه استانی و شبکههای سراسری نیز دیده میشوند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از نیروهای دولتی، امدادی، نظامی و… در استان حضور دارند و تلاش میکنند که مشکلات استان هر چه سریعتر حل شود باید به گونهای برنامهریزی کنید که همه این فعالیتها مستند و منعکس شود.
مدیرکل صداوسیما مرکز خوزستان هم در این نشست گفت: ما با همدلی کارکنان صداوسیما به همراه مسئولان استان با تلاش ۲۴ ساعته و حضور به موقع در صحنه و اطلاع رسانی توانستیم جلوی خیلی از بحرانها را در استان بگیریم.
مسلم رحیمی افزود: با استقرار خبرنگاران صداوسیما در مراکز سیلزده و روی سدهای دز و کرخه و اطلاعرسانی به موقع موجب آرامش بخشی در سطح استان شدیم.
وی با بیان اینکه ما به همراه مرکز آبادان توانستیم لحظه به لحظه کاری کنیم که همه مردم، تمام خبرهای خودشان را از رسانه ملی دریافت کنند.
وی ادامه داد: روزانه ۵۰ ارتباط زنده از مناطق سیل زده با شبکه مختلف و استانی داشتیم و در هفت نقطه استان گروه سیار مستقر کردیم.
مدیر کل صداوسیمای مرکز آبادان نیز با تقدیر از کارکنان خدوم مراکز خوزستان و آبادان و حضور به موقع برای اطلاعرسانی وقوع سیل گفت: حضور به موقع رسانه ملی در این زمان موجب آرامش مردم استان شد.
داریوش دبیقی تعامل مراکز آبادان و خوزستان را بسیار خوب عنوان و خاطر نشان کرد: با تعامل و همکاری دو مرکز خوزستان و آبادان تمام استان را در قاب تلویزیون پوشش خواهیم داد.
به گزارش ایسنا، معاون امور استانهای رسانه ملی از مرکز دیسپاچینگ سازمان آب و برق خوزستان بازدید کرد.
دکتر دارابی در بازدید از این مرکز گفت: در کنار تلاشهای شبانه روزی دستگاههای مختلف برای مدیریت سیلابها، رسانهها از جمله تلویزیون و رادیو با همه توان به منظور اطلاع رسانی صحیح و سریع در حال تلاش هستند.
وی افزود: حفظ آرامش جامعه و پرهیز از تنش از دیگر موضوعاتی هستند که در زمان وقوع بحران باید از سوی رسانهها مورد توجه قرار گیرد که خوشبختانه این مهم در بحران سیلابهای اخیر لحاظ شد و ما شاهد اطلاع رسانی مناسب بودیم.
معاون امور استانها رسانه ملی همچنین از تلاشهای مجموعه سازمان آب و برق خوزستان تقدیر کرد.
علیجانی، مدیر روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان در این بازدید ضمن تقدیر از تلاشهای مدیرکل، خبرنگاران و کارکنان صدا و سیمای مرکز خوزستان در پوشش خبرهای بحران سیل اخیر گفت: صدا و سیمای مرکز خوزستان و سایر رسانهها از همان لحظات آغازین این بحران تاکنون در کنار ما بودند و با حضور به موقع و پوشش مناسب خبرها نقش مؤثری در مدیریت این بحران داشتند.
انتهای پیام
نظرات