به گزارش ایسنا، در این مراسم حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد - امام جمعه موقت تهران - با اشاره به اینکه زندهیاد بهجت افراز این افتخار را داشت که ۱۸ سال خدمتگزار آزادگان باشد، اظهار کرد: مرحوم برادرم لقب امالاسرا را برای او انتخاب کرد.
وی افزود: بدون تردید یکی از اوراق پرافتخار تاریخ ایران، دفاع مقدس است. همچنین یکی از اوراق تاریخ پرافتخار دفاع مقدس نیز به آزادگان و صبر آنها اختصاص دارد. ما زمانی که تاریخ اسارت را میخوانیم جز زیبایی در زوایای آن چیز دیگری نمیبینیم. مرحوم حاجآقا ابوترابی فرد اعتقاد داشت که اسارت قطعهای از بهشت است. چراکه آزادگان ما توانسته بودند در اسارتگاه دژخیمان بعثی تمام سختیها را تحمل کنند و آنجا را به واسطه صبر، ایثار و ایمان خود به یک بهشت تبدیل کنند.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: یکی از اعضای صلیب سرخ به برادرم گفته بود که شما اسرای ایرانی توانستهاید در اسارتگاه بعثیها یک جمهوری اسلامی تشکیل بدهید که فقط پرچم ندارد.
وی توضیح داد: مردم ایران تمام دشواریهایی که از جانب آمریکا، بنسلمانها و نتانیاهوها اعمال میشود را به جان خواهند خرید و دشمنان ایران میدانند که وقتی به طور کامل سختیها را پشتسر بگذاریم قویتر خواهیم شد.
ابوترابیفرد در پایان تأکید کرد: ملت ایران باید وحدت و همدلی داشته باشند و همه زیر خیمه رهبری حرکت کنیم، چراکه جامعه ما را انسانی عادل و فقیه هدایت میکند و ما باید به توصیه، رهنمون و سیاستهای ابلاغی ایشان عمل کنیم.
در ادامه این مراسم، منصوره قدیری همسر آزاده دوران دفاع مقدس مرسل آهنگری بیان کرد: هنگامی که همسر من اسیر شد من ۲۸ سال سن داشتم. همسرم یکی از آزادگانی بود که به مدت ۱۰ سال در اسارت به سر برد. آن زمان حضور خانم بهجت افراز برای ما همسران آزادگان و مفقودان یک دلگرمی بود.
وی خاطرنشان کرد: من افتخار میکنم اکنون به خاطر ایشان در حالی که یک عصا به دست دارم، ایستادهام و درباره او سخن میگویم چراکه خانم بهجت افراز مادر اسیران ایران است. او زنی فداکار و ایثارگر بوده است. مرحوم بهجت افراز کسی بود که برای نخستین بار عبارت آزاده را جایگزین واژه اسیر کرد.
وی یادآور شد: در نبود همسرم توانستم تحصیلم را ادامه دهم و اکنون پنج تن از اعضای خانواده ما همچون دخترانم، دامادم و نوهام در بهترین دانشگاههای ایران و رشتههای خوب بدون استفاده از سهمیه تحصیل کردهاند و فارغالتحصیل شدهاند.
این همسر آزاده گفت: اکنون آسیبی جامعه ما را تهدید میکند. این آسیب باعث میشود که اعضای خانواده از یکدیگر دور باشند. ما نسبت به تربیت فرزندانمان مسئول هستیم. والدین باید به فرزندانشان محبت کنند و نیازهای عاطفی آنها را ارضا کنند.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم علیرضا غزوه از شاعران انقلابی کشور در سخنانی گفت: ما افراد گمنام بسیاری همچون مرحوم بهجت افراز داریم که خیلیها آنها را نمیشناسند. متأسفانه اکنون سلیقه جامعه ما در حال تغییر است و عدهای شومن هنری، سیاسی و اقتصادی الگوی جوانان ما شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: بانوانی همچون مرحوم مرضیه دباغ، بهجت افراز و مرحوم حاجآقا ابوترابیفرد نقش بسیار مهمی در جامعه داشتهاند اما متأسفانه آنها گمنام هستند. ما نیروهای انقلابی باید بتوانیم بهگونهای عمل کنیم که بر روی جامعه اثرگذار باشیم و فضای ایجاد شده را تغییر دهیم.
انتهای پیام
نظرات