• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97121105696
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کرد

ارائه ۵۰ نوع غذای سنتی و فرنگی در رستوران‌های دانشگاه فردوسی

ارائه ۵۰ نوع غذای سنتی و فرنگی در رستوران‌های دانشگاه فردوسی

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: حدود ۴۰ الی ۵۰ نوع غذا در رستوران‌های این دانشگاه فردوسی سرو می‌شود و غذای بین المللی هم برای دانشجویان خارجی وجود دارد.

امیر سالاری در گفت‌و گو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: رستوران آزاد در دانشگاه فردوسی به آن معنا که در وزارت علوم تعریف شده، وجود ندارد بلکه رستوران‌های دانشجویی موجود است که با یارانه و یا به صورت آزاد اداره می‌شوند.

وی افزود: تعریف رستوران آزاد در سایر دانشگاه‌ها به این صورت است که دانشگاه یارانه‌ای را بابت استفاده دانشجویان از رستوران‌های خاص که با عنوان رستوران آزاد نامیده می‌شوند، متقبل می‌شود ولی دانشگاه فردوسی این‌گونه نیست زیرا مانند تعدادی از دانشگاه‌ها به صورت یارانه‌ای و یا کاملاً آزاد سرویس می‌دهند.

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در دانشگاه فردوسی پنج رستوران یارانه‌ای و حدود ۱۱ رستوران آزاد وجود دارد، عنوان کرد: دو رستوران جدید در دو دانشکده دانشگاه که محدودیت فضا داشتند جانمایی و آن‌ها را توسعه داده ایم، اما تریاها هم در دانشگاه مستقر هستند.

وی تصریح کرد: حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد قیمت‌ها و اقلام غذایی در دانشگاه از نرخ مصوب اتحادیه پایین‌تر است و به عنوان یک قانون برای اعمال خواسته‌های دانشجویی که در قرارداد آمده است، نظارت می‌شود و تخفیفات انواع ساندویچ‌ها و غذاهایی که برای دانشجویان انجام می‌شود، نسبت به نرخ مصوب اتحادیه است.

سالاری خاطر نشان کرد: تعدادی از تریاهای دانشگاه تغییر کاربری دادند و سبک ارائه غذاهای وزنی را به وجود آوردند که طرح خاص و جالبی بود که مورد استقبال دانشجویان نیز قرار گرفت؛ در این طرح تنوع زیادی از انواع غذاهای سنتی و فرنگی در رستوران‌های دانشگاه دیده می‌شود.

وی اضافه کرد: انواع غذاها در یک میز بار توزیع می‌شود و دانشجو براساس میلی که دارد از هر غذا به هر اندازه‌ای که بخواهد بر می‌دارد و در نهایت آن‌ها وزن می‌شوند و به صورت وزنی محاسبه قیمت صورت می‌گیرد و این امر مدل پیشرفته و خوبی بود که ما به صورت پایلوت در مرحله اول اجرا کردیم و قرار است در سایر دانشکده‌ها و رستوران‌های دانشجویی دانشگاه فردوسی توسعه

سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: چند امتیاز ویژه برای این سبک از ارائه غذا وجود دارد و آن این است که غذا اصلاً اسراف نمی‌شود و فرد به هر اندازه‌ای که نیاز دارد برمی‌دارد و دانشجویان می‌توانند تنوع بیشتری از غذا را با مبلغ مشخص استفاده کنند و از همه مهم‌تر، در تریا و یا رستوران‌ها غذاهای فست فودی را حذف کردیم تا غذاهای سنتی و ایرانی برای دانشجویان ایرانی و خارجی ارائه شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha