• چهارشنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97110301533
  • خبرنگار : 71461

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:

انقلاب اسلامی پدیده دوران است

انقلاب اسلامی پدیده دوران است

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در نشست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: انقلاب ما پدیده دوران است، پدیده‌ای که قرن‌ها و اعصار متمادی همه انبیا و اولیا انتظار آن را داشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام والمسلمین نوری زاده در نشست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و نمایندگان نهادها و سازمان‌های استان تهران در مجتمع فرهنگی و آموزشی محراب مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار شد با اشاره به اینکه انقلاب ما پدیده دوران است اظهار کرد: پدیده‌ای که قرن‌ها و اعصار متمادی همه انبیا و اولیا انتظار آن را داشتند لذا انقلاب اسلامی برگ زرینی در تاریخ بشریت است.

وی افزود: برای تشکیل حکومت دینی دو مولفه لازم است؛ اول بودن امام و دوم همراهی کردن امت در کنار امام. این دو مولفه هیچگاه در طول تاریخ در کنار هم قرار نگرفته‌اند. از سال ۱۱ تا ۲۶۱ هجری، دوران پیغمبر(ص) و امامان معصوم(ع)، در طول این دویست و پنجاه سال هم امام حضور دارد و هم امت. ولی امت در کنار امام نقش خود را به خوبی ایفا نکرد. لذا حکومت اسلامی با همه ابعاد و ظرفیت‌های خود تشکیل نشد. به همین دلیل انقلاب اسلامی منتهای آمال انبیا و اولیا بود.

نوری زاده گفت: در زمان غیبت، در برهه‌هایی، امت حضور داشتند، اما در کنار ولی فقیهِ جامع الشرایطی که خود امام معصوم(عج) او به عنوان جانشین معرفی کرده بود، قرار نگرفته و او را همراهی نکردند.

وی افزود: در سال ۱۳۵۷ دو مولفه‌ امام و امت در کنار یکدیگر قرار گرفتند. امت مستحکم و با عقیده در کنار ولی فقیه جامع الشرایط و با بصیرتی چون امام خمینی(ره) قرار گرفت. لذا ما باید قدر این انقلاب را بدانیم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد یادآور شد: انقلاب اسلامی به افسانه جدایی دین از سیاست خاتمه بخشید. بعد از رنسانس و انقلاب صنعتی، چنین القا می‌شد که دین جنبه‌های فردی دارد و بایستی در حد فرد و خانواده باشد، اما حکومت و حاکمیت ابزار دیگری تحت عنوان «مادیات» می‌خواهد. بنابراین جدایی دین از سیاست را القاء کردند، از همین رو حاکمیت آنها حاکمیت زور و زر و تزویر است.

وی افزود: اگر انقلاب اسلامی ادامه پیدا کند بساط همه حکومت‌های ظالمانه و جائرانه را برمی‌چیند. از زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی، دشمنی‌های بسیاری بر علیه این تجربه موفق شروع شد. اکنون با همه دشمنی ها و لفظ هایی که عمر انقلاب را کوتاه می‌شمردند، به چهل سالگی انقلاب رسیده‌ایم. چهل سالگی این انقلاب بسیار مهم است. چهل سالگی یعنی بلوغ انقلاب و ادامه تفکری که امام و شهدا برآن پافشاری داشتند، یعنی؛ متصل شدن این قیام به قیام حضرت ولی‌عصر(عج).

باید از اول بهمن در سطح شهر معلوم باشد که دهه فجر در راه است

بنا بر این گزارشحجت الاسلام والمسلمین محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه، طبق گفته امام راحل(ره) مساجد سنگر است، گفت: ما هم به این موضوع اعتقاد داریم که انقلاب از مساجد هدایت، دفاع مقدس از مساجد شروع شد و اگر قرار باشد انقلاب راحفظ و بیمه کنیم لذا باید از ظرفیت‌های مساجد در این ایام استفاده شود

وی افزود: شهر تهران به دلیل اینکه ۲۲ منطقه دارد و تعداد مساجد در این مناطق زیاد است، نباید در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، یک مراسم محوری داشته باشد. هر منطقه در تهران به اندازه چند استان ظرفیت دارد بنابراین باید کل تهران فعالیت بیشتری داشته باشد.

محمودی گفت: باید از اول بهمن مراسم استقبال برگزار و در سطح شهر معلوم باشد که دهه فجر در راه است.

نمایندگان ادارات تهران در این مراسم برنامه‌های سازمان متبوع خود را تشریح و خلاصه‌ای از عملکرد آن در طول چهل سال از پیروزی انقلاب توضیح دادند. نمایندگان جهاد دانشگاهی، بسیج استان تهران، مرکز رسیدگی به امور مساجد، حوزه علمیه خواهران، سپاه تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری تهران، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداری، بنیاد شهید، کمیته امداد، دانشگاه آزاد، اتاق اصناف و... حضور داشتند.

همچنین کارگروه‌های تشکیل شده در ستاد برگزاری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان تهران به شرح زیراست: کارگروه «مساجد»، «هیئات مذهبی و تشکل‌های دینی»، «قرآن»، «نهادها و سازمان‌ها»، «امور نمایشگاه‌ها»، «اصناف و بازاریان»، «روستایی و عشایری»، «زنان و  خانواده»، «بهداشت درمان و سلامت»، «کارگری و کارآفرینی»، «حوزه و روحانیت»، «همیاری و خدمت رسانی»، «ارتباطات و اطلاع رسانی. »

فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار محوری افتخار به گذشته، امید به آینده به شرح زیر اعلام شد.

ـ جمعه ۱۲ بهمن انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال مکتب فکری امام(ره)، نصرت الهی و ولایتمداری

ـ شنبه ۱۳ بهمن؛ انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال مردم سالاری دینی، استقلال و آزادی

ـ یکشنبه ۱۴ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال اعتمادبه نفس ملی، خودباوری و پیشرفت علمی

ـ دوشنبه ۱۵ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال مقاومت، انقلابی گری و استکبارستیزی

ـ سه شنبه ۱۶ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال مجاهدت فرهنگی، تمدن سازی و امت اسلامی

ـ چهارشنبه ۱۷ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال دین‌مداری، نهضت قرآنی و زمینه سازی ظهور مهدوی(ع)

ـ پنج شنبه ۱۸ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال ایثار، جهاد فی سبیل الله و شهادت طلبی

ـ جمعه ۱۹ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال نفی وابستگی، مقابه با تحریم و تهدید ـ خوداتکایی

ـ شنبه ۲۰ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال الگوی فاطمی(س)، تحکیم خانواده و افتخارآفرینی زنان ایرانی

ـ یکشنبه ۲۱ بهمن، انقلاب اسلامی؛ ۴۰ سال امنیت همه جانبه، اقتدار ملی و عزت آفرینی

ـ دوشنبه ۲۲ بهمن، ۲۲ بهمن تماشایی، جشن پرشکوه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha