• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 97110100352
  • منبع : نمایندگی یزد

/انقلاب اسلامی در 40 سالگی/

آینده‌ای که با سیم صاعقه در ایران رقم خورد

آینده‌ای که با سیم صاعقه در ایران رقم خورد

ایسنا/یزد سرپرست مخابرات منطقه یزد با اشاره به این که ظهور و ورود تلگراف در ایران مربوط به سال 1236 هجری شمسی است، اظهار کرد: اولین خطوط تلگراف در زمان ناصرالدین شاه در ایران کشیده شده است.

محمدرضا زارع ده‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با بیان این که تلگراف در پی انتشار اخبار و اطلاعات مربوط به آن در روزنامه وقایع اتفاقیه در ایران شناخته شد، افزود: در تمامی این گزارش‌ها برای سیم و دستگاه تلگراف از تعابیری چون چرخ الما، چرخ آتشی، سیم آهن، راه سیم آهن، چرخ صاعقه و سیم صاعقه استفاده شده است.

سرپرست مخابرات منطقه یزد با اشاره به این که نخستین دکل بی سیم در اراضی قصر تهران در سال 1303 نصب شد، گفت: پس از گذشت چندین سال و تاسیس وزارت پست، تلگراف، تلفن و رادیوی ایران در نهایت شرکت مخابرات ایران در سال 1350 تاسیس شد.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب وضعیت خطوط ارتباطی خوب نبود، تصریح کرد: اکنون که بیش از چهل سال از تاسیس شرکت مخابرات در کشور می گذرد در زمینه شاخص ارتباطی تلفن ثابت بیش از 539 هزار و 379 شماره مشغول به کار است .

زارع ده آبادی با بیان این که در حال حاضر به ازای هر صد نفر جمعیت استان، 46 شماره مشغول به کار است، خاطرنشان کرد: در اوایل انقلاب به ازای هر صد نفر سه نفر تلفن ثابت داشتند .

وی تعداد تلفن های همراه مشغول به کار استان را بیش از یک میلیون و 380 هزار شماره عنوان کرد و افزود: بیش از 337 هزار شماره از مجموع شماره های تلفن همراه را سیم کارت های دائمی و بیش از یک میلیون و 44 هزار از این شماره ها را سیم کارت های اعتباری تشکیل می دهد .

زارع ده ابادی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 2254 کیلومتر از جاده های استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند که در مجموع می توان گفت بیش از 88 درصد جاده های استان یزد در پوشش کامل تلفن همراه قرار دارند.

وی با بیان این که در اوایل انقلاب تنها 13 روستا دارای ارتباط بودند، اظهار کرد: اکنون جایگاه ارتباطات روستایی یزد در کشور چشمگیر است به نحوی که به ازای هر 100 نفر جمعیت در روستاها بیش از 40 شماره تلفن ثابت فعالیت دارد. در حال حاضر بیش از 920 آبادی و روستای استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند .

این مسئول به ظرفیت بخش دیتای استان اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز ظرفیت استان 163هزار پورت است که بخشی از آن در حال خدمت رسانی است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha