به گزارش ایسنا، این پوشاک در سه نوع لباس تبنمای نوزاد، پیشبند نوزاد چربیگریز و حوله سوپر جاذب آنتی باکتریال و طی سه مرحله به کشور کویت ارسال خواهد شد.
لباس تبنمای نوزاد اولین پوشاک هوشمند ایران با خاصیت تغییر رنگ در زمان افزایش دمای بدن است. دمای متعادل برای بدن کودک ۳۸ درجه است که به محض افزایش دمای بدن کودک، رنگ این لباس تغییر کرده و سفید میشود و پس از افت دما به رنگ قبلی خود باز میگردد. چنین الیاف و پارچه از نخ طبیعی برای نخستین بار در ایران تولید شده و تمام دانش آن بومی است.
پیشبند چربیگریز قابلیت دفع هرگونه چربی را با خاصیت آنتی باکتریال دارد که از تجمع میکروب پیرامون نوزاد جلوگیری میکند.
حولههای سوپر جاذب با جذب سریع آب باعث طراوت و شادابی پوست میشود که از قابلیت جذب بسیار بالایی نسبت به حولههای موجود در بازار برخوردار است. این حوله با قدرت آنتی باکتریال از انتقال باکتریها روی پوست جلوگیری میکند.
بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت دانشبنیان هستههای علمی جدیدی را با هدف هوشمندسازی منسوجات با استفاده از نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی ایجاد کرد و با حرکتهای استارتاپی و مدلهای جدید در اجرای پروژهها موفق به جذب نیروهای نخبه دانشگاهی و گسترش بخش R&D در راستای اهداف پیشرفته این شرکت شد.
تمام منسوجات تولید شده این شرکت از مرغوبترین مواد اولیه تهیه شده و دارای گواهینامههای ایزو ۹۰۰۱ و ۱۰۰۰۲ از شرکت دیمیتو کشور سوییس بوده و تمامی منسوجات آنتی باکتریال شرکت دارای گواهی نانو مقیاس از ستاد فناوری نانو و تاییدیه از وزارت بهداشت است.
انتهای پیام
صادرات اولین محموله پوشاک هوشمند ایرانی به کویت
پوشاک هوشمند محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان به ارزش یکصد هزار یورو به کشور کویت صادر میشود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۳۹۷-۱۰-۲۳ ۰۰:۵۲
یعنی افتخار هم میکنید؟ تولید ایران ولی برای کویت , شاید کودکان ایرانی باید همان لنگ را ببندند ولی نوزادان کویتی حوله آنتی باکتریال ببندند !! خسته نباشید .
۱۳۹۷-۱۰-۲۳ ۱۶:۲۱
تا زمانی که یک هم وطن متخصص در رابطه با چنین خبری چنین نظری میدهد و عموم این طور فکر می کنند کار پیشرفت دشوار است
نظرات