به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، دبیر افتخاری نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی در آیین آغازین این رخداد فرهنگی و همچنین افتتاح نمایشگاه لبخند باشکوه آقای رادی بر زنده نگاه داشتن یاد و نام چهرههای و شخصیتهای فرهنگی کشور تاکید کرد.
آیین آغازین جشنواره عصر روز جمعه 14 دی ماه هم زمان با افتتاح نمایشگاه «لبخند باشکوه آقای رادی» در نگارخانه آریا با حضور هنرمندان برگزار شد.
در این مراسم که هنرمندانی همچون: محمود دولت آبادی، مریم زندی، حمیده بانو عنقا، علی مراد خانی، حسین مسافر آستانه، محمود عزیزی، مریم معترف، مریم کاظمی، هادی مرزبان، ساعد مشکی، اصغر نوری، هاله مشتاقی نیا، میکاییل شهرستانی، حمیدرضا فرامرزی،شهرام گیل آبادی، نگار زارع،هادی حیدری، روح الله جعفری وجمعی از هنرمندان و اهالی رسانه برگزار شد، محمود دولت آبادی دبیر افتخاری جشنواره در سخنان کوتاهی با تاکید بر ضرورت و اهمیت توجه به چهرهها و مفاخر فرهنگی کشور گفت: اصل قضیه این است که زنده نگه داشتن چهرهها و شخصیتهای فرهنگی مملکت وظیفهای است که برعهده تمام افراد جامعه ،خصوصا جوانان است.
وی افزود: خوشبختانه در این نمایشگاه کارهایی که متمرکز بر اکبر رادی است ارائه شده که قابل تحسین است و نکته مثبت این کارها این است که هیچکدام از آنها شبیه همدیگر نیست و از تنوع خاصی برخوردار بوده و نشان دهنده این نکته مهم است که افرادی که این کارها را انجام دادهاند دارای تشخصی هستند که برای همه اهل هنر لازم است.
دولت آبادی در خاتمه سخنانش از همه دست اندرکاران جشنواره به ویژه خانواده اکبر رادی برای برگزاری این رخداد قدردانی کرد.
علی مرادخانی معاون سابق امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنان کوتاهی با قدردانی از برگزاری نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی گفت: چه کار خوبی است که دوستان هنرمند جمع شدند و این افتخار مبارک را ایجاد کردند تا یادمان نرود که اکبر رادی و آثارش جزو ملزومات حوزه اجتماعی است. ما همواره میبایست یاد بزرگان و کسانی که در این زمینه سالها زحمت کشیدند و برای مردم شاخصههای درخشانی را به جای گذاشتهاند بیشتر و بهتر گرامی بداریم.
مرادخانی در ادامه سخنانش با بیان خاطرات مشترک خود با اکبر رادی افزود: نکتهایی که وجود دارد این است که غربیها از یک مجموعه کم بضاعت خود همه چیز میسازند ولی ما از همه چیز خود نمیتوانیم یک مجموعه با ارزش ارائه دهیم. ما امکانات و آدم های بزرگی داریم که می توانیم آنها را در آینده جهانی کنیم. حتی جایزه اکبر رادی را برای کل تئاتر در نظر بگیریم. ما کسی به اندازه اکبر رادی نداریم که بتواند تا این حد بضاعت معرفتی داشته باشد و توصیه من به جوانان این است که همتی به خرج دهند تا اتفاقی مانند جشنواره رادی فراگیر شود.
نمایشگاه لبخند با شکوه آقای رادی تا جمعه 21 دیماه همه روزه از ساعت 14 تا 20 در نگارخانه آریا واقع در خیابان ولی عصر (عج) بالاتر از تقاطع شهید بهشتی کوچه زرین پلاک 10 پذیرای عموم علاقه مندان است.
انتهای پیام
نظرات