به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در این مراسم که صبح امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با اشاره به این که جهاد دانشگاهی نمونه بومی شده انقلابی در بحث آموزش و پژوهش است، اظهار کرد: از ابتدای امر بحث ما با جهاد دانشگاهی بر سر آن بود که تکنولوژی باید از طریق ایجاد شرکتها به تولید برسد که خوشبختانه این بحث با جهاد دانشگاهی به نتیجه رسیده است و موضوع فوق نیز محقق شده است.
وی با اشاره به این که جهاد دانشگاهی میتواند از طریق اعطای لاسینس به شرکتها درآمد قابل توجهی نیز داشته باشد، یادآور شد: پروژه های حمایت ۵۰ درصدی ما هم اکنون نیز فعال است و تا زمانی که تکنولوژی به تولید برسد، آن را مورد حمایت قرار میدهیم. به شکلی که هر دو طرف در آن سهیم باشند.
معاون علمی ــ فناوری ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به این که برای حمایت از شرکتها ساختار داریم، خاطر نشان کرد: این حمایت از سوی صندوق ها از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی تامین میشود و این زمانی رخ میدهد که تکنولوژی در قالب شرکت باشد که جهاد دانشگاهی نیز به این سمت حرکت میکند.
ستاری در پایان یکی از اولویت های معاونت علمی ــ فناوری ریاست جمهور را پروژه های جهاد دانشگاهی دانست و ابراز امیدواری کرد: حرکت های فوقالعاده این سازمان ادامه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات