• دوشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۷ / ۰۰:۰۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 97091809114
  • خبرنگار : 71548

به آینده امیدوارم

سلام و درود قاضی‌زاده به ایسنایی‌ها

سلام و درود قاضی‌زاده به ایسنایی‌ها

«سلام و درود به همه کسانی که در ایسنا کار و تلاش می‌کنند تا درست اطلاع‌رسانی کنند. سلام و درود به تمام کسانی که در این سال‌ها در ایسنا اثری از خود به جا گذاشته، تحولاتی ایجاد کرده و رنگی به محیط داده‌اند. من به آینده خیلی امیدوارم و فکر می‌کنم جوانانی که امروز در ایسنا کار می‌کنند، آینده روشنی در پیش دارند.»

این جملات بخشی از صحبت‌های علی‌اکبر قاضی‌زاده ـ روزنامه‌نگار پیشکسوت و استاد دانشگاه ـ در آغاز بیستمین سال فعالیت ایسنا است.

او با تبریک سالروز تاسیس این خبرگزاری‌ به ایسنایی‌ها، ارزیابی خود را از ۱۹ سال فعالیت این خبرگزاری در عرصه خبر و پیشنهادهای خود را از کارهایی که ایسنا می‌توانست در این سال‌ها انجام دهد و کارهایی که می‌تواند در آینده انجام دهد، بیان کرد.

قاضی‌زاده درباره نخستین روزهای آغاز به کار ایسنا، گفت: ایسنا اولین خبرگزاری غیرسراسری ایران بعد از انقلاب بود که کمتر از ۲۰ سال پیش فعالیتش را آغاز کرد. من که سابقه کار در خبرگزاری ایرنا را داشتم، آن زمان فکر نمی‌کردم می‌توانیم در کشور دو خبرگزاری همزمان با هم داشته باشیم؛ اما بعدها فهمیدم که نه تنها دو خبرگزاری، بلکه تعداد زیادی خبرگزاری همزمان با هم می‌توانند کار کنند.

او ادامه داد: در این سال‌ها افراد زیادی در خبرگزاری ایسنا کار کردند، تحولاتی انجام دادند و آزمون و خطاهای زیادی هم داشتند اما از هم زمان‌ها هم می‌گفتم برای اینکه ایسنا بتواند یک خبرگزاری مقتدر باشد، باید بتواند دستگاه خبری گسترده‌ای با امکانات استانی و ماهواره‌ای همانند خبرگزاری‌های بزرگ دنیا ایجاد کند.

قاضی‌زاده یادآور شد: اما متاسفانه این‌طور نشد؛ علیرغم تلاش کسانی که در این سال‌ها خوب کار کردند و حاصل کار ذهنی و یدی‌شان را به این مؤسسه تزریق کردند، ایسنا نتوانست یک خبرگزاری مقتدر باشد. واقعیت این است که با امکانات محدود، خبرگزاری خوب و سراسری داشتن کار سختی است. ایسنا می‌توانست با تاسیس یک نهاد آموزشی در این سال‌ها، سبک خبری و نگاه مخصوص خود را تثبیت کند و به نیروهای جدید نیز آموزش دهد.

این روزنامه‌نگار پیشکسوت در ادامه با اشاره به عملکرد ایسنا در انعکاس اخبار، تاکید کرد: در ۱۹ سال اخیر ایسنا در برخی از عرصه‌های خبری و رویدادها همانند ماجرای آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو انصافا خوب عمل کرد و توانست توان آگاهی‌رسانی خود را ظاهر کند، اما این‌ها موارد است و یک رسم جاری و عادت همیشگی نیست؛ که البته برای این کار امکانات و ابزار لازم وجود ندارد.

قاضی‌زاده در ادامه صحبت‌های خود چنین گفت: سلام و درود به همه کسانی که در ایسنا کار و تلاش می‌کنند تا درست اطلاع‌رسانی کنند. سلام و درود به تمام کسانی که در این سال‌ها در ایسنا اثری از خود به جا گذاشته، تحولاتی ایجاد کرده و رنگی به محیط داده‌اند. من به آینده خیلی امیدوارم و فکر می‌کنم جوانانی که امروز در ایسنا کار می‌کنند آینده روشنی در پیش دارند.

او اظهار کرد: کار خبری در دنیا دائم رو به تکامل است و رویدادها و شیوه‌های انعکاس خبر روبه تکامل هستند؛ اما هیچگاه کامل نمی‌شوند. امیدوارم این موضوع درباره ایسنا نیز صدق کند و همیشه رو به تکامل باشد و هیچ‌گاه احساس نکند که دیگر نیاز به پیشرفت و تکامل ندارد. در آخر، سالروز ایسنا را به تمام ایسنایی‌ها تبریک می‌گویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha