• پنجشنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97091507408
  • خبرنگار : 99999

جلودارزاده در بازدید از ستفا:

مجلس از برنامه‌های جهاد دانشگاهی در زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان و جوانان حمایت می‌کند

مجلس از برنامه‌های جهاد دانشگاهی در زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان و جوانان حمایت می‌کند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بازدید از سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) گفت: سازمان ستفای جهاد دانشگاهی دستاوردهای خوبی در زمینه اشتغال دارد و مجلس از برنامه‌های جهاد دانشگاهی در زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان و جوانان حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، مهندس سهیلا جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) با دکتر محمدصادق بیجندی رئیس ستفا، دکتر فقیه‌زاده مدیرکل امور مجلس جهاد دانشگاهی و معاونان و مدیران این سازمان دیدار کرد و از نزدیک با دستاوردهای سازمان ستفا در زمینه اشتغال، کارآفرینی و توسعه فعالیت‌های نوآوران و فناورانه آشنا شد.

مهندس سهیلا جلودارزاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در این نشست و بازدید صمیمانه ضمن تمجید از دستاوردهای مختلف و متنوع جهاد دانشگاهی بویژه سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی گفت: خواست همه مردم بویژه فارغ‌التحصیلان توجه به اشتغال و کارآفرینی است و ما تلاش‌های موثر جهاد دانشگاهی در این حوزه را ارج می‌نهیم و تلاش می‌کنیم در بودجه آینده حمایت‌های لازم از برنامه‌های اشتغال و کارآفرینی این نهاد صورت بگیرد.

دکتر محمد صادق بیجندی، رئیس ستفا نیز صمیمانه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در حال حاضر سه پارک علم و فناوری و ۲۴ مرکز رشد فناوری در سراسر کشور دارد و غالب فعالیت‌های این نهاد در زمینه ارائه فعالیت‌ها و دستاوردهای اشتغال و کارآفرینی است.

رئیس سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) با اشاره به طرح‌های ملی جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال، از طرح نوین مشاغل خانگی با ۲۰ هزار اشتغال در ۹ استان و طرح توسعه اشتغال از طریق شرکت هوواوی برای ۳۰ هزار نفر به عنوان طرح‌های مهم این نهاد یاد کرد و گفت: این نهاد ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بسیاری در سطح کشور دارد و آمادگی دارد به عنوان یک نهاد واسط مسئولیت‌های بیشتری در حوزه اشتغال و کارآفرینی برعهده بگیرد.


دکتر فقیه‌زاده مدیرکل امور مجلس جهاد دانشگاهی نیز بر تعامل سازنده جهاد دانشگاهی با مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه فضای خوبی برای حمایت از برنامه جهاد دانشگاهی بویژه در حوزه اشتغال و کارآفرینی وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha