• چهارشنبه / ۷ آذر ۱۳۹۷ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 97090703451
  • منبع : روابط عمومی برنامه

خانواده شهدا داور جشنواره فیلم مقاومت

خانواده شهدا داور جشنواره فیلم مقاومت

ستاد برگزاری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در نظر دارد علاوه بر داوری هیات‌های تخصصی در بخش‌های مختلف جشنواره، فیلم‌های منتخب سینمایی مسابقه ایران توسط خانواده شهدا نیز مورد داوری قرار گیرند و آثار برتر از نگاه خانواده شهدا، به صورت جداگانه معرفی شوند.

به گزارش ایسنا،مهدی محمودی یکی از داوران این بخش درباره نحوه شرکت و داوری این فیلم‌ها توسط خانواده شهدا گفت:در این بخش ما بهترین فیلم شرکت کننده در جشنواره فیلم مقاومت از منظر خانواده شهدا را انتخاب می‌کنیم. طبیعتا در جشنواره تیم‌های داوری در چارچوب تخصصی خودشان به لحاظ حرفه‌ای فیلم‌ها را می‌بینند و قضاوت می‌کنند. ولی نگاهمان بیشتر به رویکرد محتوایی فیلم‌هاست و  به دنبال محتوای ارزشی می‌گردیم، محتوای ارزشی که به زندگی واقعی نزدیک باشد. زبان هنر رساترین زبان برای انعکاس ارزش‌ها و آرمان‌هاست و طبیعتا در این میان سینما از بی تکلف‌ترین زبان‌هاست.

محمودی در پاسخ به این سوال که  چه اقشاری تشکیل دهنده هیات انتخاب بخش خانواده شهدا هستند؟ گفت:این هیات با مسئولیت کانون همبستگی فرزندان شاهد انتخاب شده‌اند. اعضای این هیات هفت نفر هستند و در ترکیب‌اش کسانی حضور دارند که به طور تخصصی در حوزه‌ی سینما فعال بوده‌اند. کسانی که فیلم مستند ساخته‌اند. کسانی که در صحنه جبهه‌های مقاومت حضور داشته‌اند برای مثال یکی از عزیزان‌مان جانباز قطع نخاع ویلچریست که مدافع حرم هستند. کسانی حضور دارند که فرزند شهدای انقلاب و دفاع مقدس هستند. همچنین دو تن از همسران شهدای فاطمیون اففانستان در این هیات نیز حضور دارند. در کل سعی شده که ترکیب کمیته داوران تلفیقی از انقلاب، دفاع مقدس، مدافعین حرم و در کل جریان مقاومت باشد.

وی در ادامه در خصوص نحوه انتخاب فیلم‌ها گفت: ما در بحث فیلمهای جبهه مقاومت، آنچه که به عنوان مسئله اصلی مد نظرمان است، استفاده از فرصت بازگویی حماسه‌های مقاومت است.نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، پیوند نسل کنونی با این آثار است، ما سعی کردیم که نماینده‌ی شایسته‌ای برای خانواده شهدا جهت داوری این آثار باشیم.

محمودی در پایان گفت: ایثار  و شهادت از وجوه تشابه جریان مقاومت و جنگ تحمیلی هشت ساله است. این بعد مهمی است که فیلمسازان نباید از آن غافل بمانند. همچنین زمینه‌های حضور رزمندگان در این جبهه‌ها بایستی مورد توجه قرار گیرد و به عنوان نکته آخر باید ذکر کرد که این رشادت‌ها بایستی برای نسل جوان دسترس پذیر باشد، وقتی فیلمها خیلی آرمانی و قهرمان پرورانه باشند از دسترس نسل جوان خارج می‌شوند و ارتباط برقرار کردن سخت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha