به گزارش ایسنا، منصور مجاوری در مراسم افتتاح سامانه حساب یکپارچه مدارس با بیان اینکه سامانه حساب یکپارچه مدارس به علت شفاف سازی منابع مالی عظیمی که وارد مدارس می شود طراحی شده گفت: به این ترتیب هم سرانه های دولتی و هم واریزیهای والدین مشمول حساب یکپارچه میشوند.
وی افزود: حساب یکپارچه در سال ۹۵ اجرا شد ولی ابهاماتی از سوی دستگاههای نظارتی داشت و کلیه حساب های پشتیبان غیرقانونی اعلام شدند، اما توانستیم موانع را با رویکرد جدیدی رفع کنیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۸۰ تا ۸۵ عنوان فعالیت فوق برنامه داریم گفت: در فاز اول ۸۵ هزار مدرسه به سامانه وصل میشوند. کدشناسههایی را تعریف کردیم و مرکز فناوری اطلاعات برای ۱۴.۵ میلیون دانش آموز کد تعریف کرده است.
مجاوری ادامه داد: اگر ولی دانش آموز به مدرسه برود و بابت هر هزینه فوق برنانه مبلغی بپردازد کدشناسه خاصی به آن تعلق میگیرد و کاملا قابل رهگیری است و به محض واریز مبالغ، پیامکی برای اولیاء ارسال میشود.
وی افزود: در کنار سامانه حساب یکپارچه، سامانه حسابداری مدارس در حال طراحی است که هر دو به هم لینک میشوند و همه مبالغ دریافتی دارای سند حسابداری شده و مشخص میشود هر مدرسه در طول سال چقدر دریافتی داشته است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: کلیه مدیران مدارس دولتی ملزم به استفاده از این سامانه هستند و دریافت هرگونه وجه نقد در مدارس ممنوع است و از طریق پوز و درگاه الکترونیکی و یا اپلیکیشن طراحی شده سامانه که قابل نصب است، واریز میشود.
مجاوری در پاسخ به اینکه مدارس دقیقا از چه تاریخی ملزم به اجرای این طرح هستند؟ اظهار کرد: از آخر آبان ماه بر اساس فرایندهای طی شده باید بتوانیم گزارشهای مفصلی به انجمن های اولیاء و مربیان و استان ها بدهیم. تا آخر آبان برای کلیه ۸۵ هزار مدرسه حساب یکپارچه مستقر است. برای هر مدرسه حسابی با کد ۴۱۵ در بانک ملی داریم و هرگونه حسابی جز این خلاف ضوابط است.
وی با بیان اینکه برخی مردم نمیتوانند از طریق کارت بانکی پرداختی داشته باشند و امکان ارائه چک هم وجود دارد که آن هم در سیستم ثبت میشود عنوان کرد: تا پایان آبان کلیه ۸۵ هزار مدرسه باید به این سامانه وصل شوند. از امروز کلیه مدیران کل و روسای مناطق باید نظارت مستقیم کنند که وجه نقدی دریافت نشود. اگر مدرسهای از این روشها استفاده نکند طبق ضوابط با آنها برخورد میشود.
وی تاکید کرد: امکان جابجایی هیچ پولی از مدرسهای به مدرسه دیگر یا از مدرسه به آموزش و پرورش وجود ندارد.
انتهای پیام
ارسال پیامک پرداخت وجه به اولیای دانشآموزان
مشاور وزیر آموزش و پرورش از استقرار حساب یکپارچه در ۸۵ هزار مدرسه تا پایان آبان خبر داد و گفت: اگر ولی دانش آموز به مدرسه برود و بابت هر هزینه فوق برنامه مبلغی بپردازد، «کد شناسه» خاصی به آن تعلق میگیرد و کاملا قابل رهگیری است و به محض واریز مبالغ، پیامکی برای اولیاء ارسال میشود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۳۹۷-۰۸-۱۲ ۲۲:۱۷
مردم پول فوق برنامه ندارند بدهند، فوق برنامه میخوایم چیکار کنیم
نظرات